Весела и Ивайло

Весела и Ивайло

Весела и Ивайло се запознават преди 15 години. През цялата първа година той я гони, а тя бяга.

‘След първата „преломна“ година, осъзнах, че това е човека, на който мога да се доверя. Звучи отвлечено, но не знам как по друг начин да опиша това вътрешно усещане за мир. Усещане, че мога да се отпусна в неговата компания.

Сватбата се случи една година, след като вече имахме дете. Решението стана импулсивно, против правилата. Аз предложих на мъжа ми и то на тържеството по случай сватбата на моя приятелка. Излязох на дансинга, взех микрофона и му предложих пред повече от 200 души. И … той нямаше как да откаже .

Избрах да споделя живота си с Ивайло, защото се чувствам спокойна с него. Той е много прям и естествен. Имам му доверие и знам, че и той има доверие в мен. Забавно ми е да съм с него. Обичам да чувам гласа му. До ден днешен очаквам с радост моментите, в които ще сме заедно, а не сме се разделяли 15 години.

С какво ме спечели ли? Спечели ме с песен! Да, класика в жанра. Дойде един ден пред офиса ми, покани ме да вляза в колата му и ми пусна едно убийствено парче. Той пее божествено и с групата му бяха записали уникална песен, която после стана супер хит (и до ден днешен е хит – „Искам да те имам“ на „Шангри-Ла“). 
Бях разтърсена и като една истинска романтчика, капитулирах пред него.

Много ценно за мен е, че с Ивайло можем да говорим за всичко с лекота. Той като цяло има доста по-различен светоглед от моя и много често ме провокира. Аз съм по-избухлива от двама ни, а той е доста търпелив. За това съм му много благодарна, защото ако не беше такъв, отношенията ни трудно биха се задържали и развили.

Много често ми се случва да се чувствам благословена, че сме заедно. Понякога вечер слушаме музика и танцуваме с децата. В такива дни си давам сметка, че живея мечтата си. Точно така съм си представяла семейството ми и благодарние на Ивайло го имам.

Имаме син и дъщеря, които искат своето време и внимание. 
Рабира се, атмосферата у дома е много по-динамична, когато децата са наоколо. Те обсебват вниманието ни и грижата за тях понякога ни изтощава до краен предел. Имаме моменти, в които не знаем кои сме и къде се намираме, но това е толкова сладко. Децата са чудесни! Постоянно се учим взаимно. Няма край. Всеки ден е различен, децата растат и се променят много бързо и ние с тях.

Нямаме тайна. Просто се обичаме в действие. 
Правим любов … всеки ден (не само в онзи смисъл )
Важно е да си активен и да се грижиш за своята любов, а не да се оставяш на чувството, което е нетрайно.

Необвързаните, които искат да създадат семейство, бих посъветвала да не премислят много нещата и да действат. Трябва да знаят, че да живееш с друг човек не е лесно. Това значи да си отворен да преосмисляш поведението и убежденията си постоянно, да бъдеш гъвкав и смирен. Но партньорството те учи на толкова много неща и може много да ти даде.

На обвързаните, които искат да съхранят любовта в отношенията си, бих казала да ПРАВЯТ любов. Да не оставят отношенията да тлеят, а да поддържат топлината помежду си с малки действия всеки ден.’ Весела Ангелова, създател и водещ на танцова медитация ‘Жива вълна’

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още