Препоръки

Поради натовареното ми ежедневие, вродения ми скептицизъм и моята самоувереност, отхвърлях възможността някакви професионални консултантски или коучинг услуги да ми бъдат полезни.

При все това, преди около 4 години, Ева ми предложи безплатна коучинг сесия. Тогава моята основна дилема в живота беше дали да продължа кариерата си като предприемач и работодател, или да правя нещо друго.
Изненадващо за мен, методите за водене на разговор, които Ева използва, се оказаха доста ефективни. Следвайки определена логика (част от нейния ноу-хау), тя продължаваше да ме провокира. Очевидно, целта й не беше да ми даде правилните отговори, а да ми помогне да си подредя ума и да направя правилните изводи за себе си.

Ретроспективно, трябва да призная, че за мен тази единствена коучинг сесия се оказа много полезна. След срещата с Ева, взех съзнателно или подсъзнателно решението да фокусирам всичките си усилия в развитието на Expat Capital и тя се превърна в най-голямата и най-успешната компания за управление на активи в страната. Вероятно този процес на преход щеше да бъде много по-бавен и по-хаотичен без намесата на Ева.

Днес бих искал да благодаря на г-ца Кулева за търпението и енергията.
Дали такъв разговор би бил полезен и за други хора? Най-вероятно.
Имайте предвид, че чувате това от непоколебим скептик като мен. Понякога се случват чудеса! 🙂
Николай Василев, Заместник министър-председател (2001-2005)

Потърсих Ева, защото се чувствах блокирана. Като се замисля обаче, това излезе в последствие, а първоначално се обърнах към Ева, защото исках да намеря правилния партньор в живота си, след като преминах през развод след дългогодишен брак.
Ева ме провокира да погледна навътре в себе си и да си отговоря на трудни въпроси, както и да променя някои вредни навици, като да прибързвам, да замитам проблеми под килима и да подценявам себе си. И така стигнах до вътрешното спокойствие, което ми беше толкова  необходимо.
Работата с Ева ми помогна да осъзная, че освен да давам, трябва и да получавам и да искам. Научих се да съм честна към себе си и към другите. Съветите и книгите, които ми даде, ми помогнаха да разширя познанията ми за излизането на срещи и създаването на здравословни взаимоотношения.
С помощта на Ева преоткрих възможността да напусна сегашната ми работа, в момент, в който се чувствах с пресъхнала енергия. Изборът да напусна ми изглеждаше невъзможен преди да започна коучинг сесиите, тъй като се оправдавах с това, че обичам работата си, колегите си, имах нужда от парите, обичах статуса, който имах. Въпреки че дълбоко в себе си всичко това не ме удовлетворяваше, както и факта, че шефът ми беше агресивен и негативен човек, който ме изцеждаше енергийно, аз продължавах да стоя и да правя дребни отчаяни опити да смекча вътрешния конфликт.
Сега се усещам много по-уверена в себе си и освободена. Мисля, че това ще ми помогне да срещна правилния партньор и още положителни хора, както и да започна да работя нещо, което ще ми дава пълно удовлетворение, за да продължавам да го правя години наред и с удоволствие.
Препоръчвам от сърце на мои приятели и близки подкрепата на Ева. Разказвам им за пълната промяна, която се случи при мен.
Цветелина Ганчева, София

Причината да се обърна към Ева беше, че имах трудности да намеря партньор, а и цялостно, не се чувствах щастлива в личен план. Имах много негативна оценка за себе си и повтарящи се токсични отношения с мъже, приятели, колеги и роднини.

Много се гордея, че започнах да отстоявам себе си и да поемам отговорност за изборите и действията ми. С помощта на Ева научих, че основната любов, от която имам нужда, е моята. Дълги години поставях другите на преден план и търсех тяхната любов. Чак сега осъзнах, че е добре да те обичат, но най-важното е да се обичаш сам.

Благодарна съм, че Ева беше до мен в този процес и за търпението, помощта и подкрепата, които ми даде. 

(след 1 година) Здравей, Ева, пиша да се похваля, че в неделя вечерта се сгодих!
Мъжът до мен е всичко, което съм искала и двамата сме много щастливи! Благодаря ти за 6-те месеца коучинг. Вярвам, че те ми помогнаха да се науча да обичам и да съм обичана, да получавам, да поставям граници, да подбирам мъжете и да осъзная деконструктивните мисли и представи за живота. Сигурна съм, че срещите ни бяха стъпка към това да намеря своя идеален партньор. Благодаря ти! 🙂 ❤
И. Г., София

Исках да разбера защо съм сама толкова години и как мога да привлека добър и отговорен партньор, затова се обърнах към Ева.

В коучинг процеса ми хареса това, че ме провокираше да мисля и ме научи да поемам отговорност за действията си.

Благодарение на работата ми с Ева осъзнах, че сама създавам и доброто и лошото в живота си.

Научих, че има много неща, за които да благодаря всеки ден. Намирам повече време за себе си и това ме прави щастлива.

Осъзнах също, че нищо не ми липсва, нито в личен, нито в професионален аспект. Че няма нужда да се доказвам пред никого, а трябва да вярвам повече в себе си и мога да постигна всички свои мечти.

С подкрепата на Ева станах по-уверена и намерих партньор, с който се чувствам спокойна и заедно изграждаме зряла и щастлива връзка.

Ева, благодаря ти от сърце за ползотворните сесии!   Н. К., София

Обърнах се към Ева, защото усетих в себе си готовност да създам семейство и исках да разбера как да намеря подходяща партньорка.

В коучинг процеса най-много ми хареса възможността да получа обратна връзка за някои грешни представи, които имах.

Работата ми с Ева ме направи по-уверен, по-смел и целеустремен в отношенията ми с жените. Научих, че да поемам отговорност за действията и чувствата на другите е голяма грешка. 
Разбрах и че намирането на партньорка не е някаква магия, а процес, върху който аз имам контрол.
Най-много ми помогна разбирането на ролите, които мъжете и жените играят в процеса. 
Започнах да излизам повече и по-често да се срещам с нови хора.

Ева, благодаря ти за времето ни заедно, обективното ти мнение и най-вече за възможностите да се запозная директно със свободни жени и да участвам на събития за запознанства. 
Х.Б., София

Обърнах се към Ева, защото се чувствах несигурна, постоянно се състезавах и сравнявах с другите. Мислех, че да срещна правилния мъж е най-важното нещо в живота ми и че той ще реши всичките ми проблеми.
Поддържах незадоволителни отношения, които не прекратявах, а си оставях отворена вратичка за всеки случай. Нито бях щастлива, нито свободна.Правех много компромиси, в очакване другите да оценят моята жертва. Влизах бързо в интимни отношения, за да ме харесат, а след това се чудех защо връзката не е това, което искам, и защо не съм важна и ценена.
В коучинг процеса ми хареса себеопознаването и това, че за първи път в съзнателния си живот правех нещо за себе си, а не за другите. Хареса ми, че се откривах и се харесвах. Ева ми помогна да приема и оценя моята уникалност, да придобия самочувствие и увереност, вяра и позитивна нагласа.
В резултат на коучинга се научих да отстоявам границите си и да казвам „Не“. Отделям време и се грижа за себе си. Подобрих значително комуникацията си с хората.
Казвам СТОП в ситуации, в които се опитвам да контролирам и спасявам.
Научих се да виждам повече от едно решение и приемам, че истината не е само една или само моята.
Промяната започна от момента, в който приех себе си и започнах да вярвам, че заслужавам любов и добро отношение. Излезнах от състезателната площадка и спрях да се сравнявам и да завиждам. Почувствах силата си в момента, когато спрях да се страхувам от неуспеха и да търся одобрението на другите.
Благодарна съм на Ева, защото приключих неудовлетворяващи връзки, харесвам се и вярвам, че мога да се справя с всичко и не се страхувам да опитвам.’
Галина Станева, София

Когато се свързах с Ева бях много объркана по отношение на личния си живот. Знаех, че искам да имам партньор до себе си и да създам хармонична връзка, но нямах представа как да го осъществя на практика.

В коучинга ми хареса най-много приемането и обичането на себе си, целеполагането, изчистването на визията ми за мен и бъдещето ми.

Благодарение на работата ми с Ева превъзмогнах много свои страхове, помирих се с миналото си и си простих. Също така
 Промених много свои нездравословни вярвания.
 Научих се да дистанцирам личния си живот от моите роднини.

 Станах по-уверена в себе си като жена.
 Започнах да медитирам всеки ден.
 Научих се да управлявам парите си и се чувствам финансово спокойна.
 Радвам се на живота си и на всеки момент. Освободих се от дейности, които отнемаха от енергията ми и започнах да се наслаждавам на тези, които ме зареждат.

Коучингът ми помогна да се отворя към мъжете, да добия самочувствие и да излизам на срещи. Преди бях доста повърхностна и много залагах на външния вид на мъжете, което, благодарение на коучинга, разбрах колко е непродуктивно.
В момента се срещам с един мъж, с когото споделяме близки ценности, имаме почти еднакви виждания за бъдещето и много сходни интереси. Щастлива съм, че се обърнах към Ева, защото преди това не бих обърнала грам внимание на подобен мъж. 

Ева, от цялото си сърце искам да ти благодаря за последната половин година, през която работихме заедно. Благодаря ти, че беше до мен и ме преведе през това уникално преживяване. Благодарна съм, защото постепенно всички сфери в живота ми се запълват и се чувствам щастлива.

Даниела Стойнева, София

Потърсих Ева, защото се чувствах отчаяна и неудовлетворена от връзката и живота си като цяло. Отчаяно исках да накарам приятеля ми да иска да имаме дете и да ми предложи брак. Изпадах в кризи всеки път, когато моя приятелка постигнеше това. Имах и други страхове и тревоги. Чувствах се като неудачник.

В коучинг процеса най-много ми харесва това, че поемам ангажимент да извърша конкретни действия и виждам резултата от тях.

Научих, че нямам доверие на себе си и не се вслушвам в това, което искам да правя и в моите нужди, понеже все търся компания и не искам да правя неща сама. Научих, че не се отнасям към себе си с любов и нежност, а само се критикувам.

Като резултат от коучинга се научих да съм благодарна за това, което ми се случва, и да се концентрирам повече върху положителните неща около мен. Също започнах да медитирам редовно, което ми помага с моите тревоги.

Вече не ме е страх да правя неща сама и да имам мое лично пространство. Знам, че ще се справя.

Ако мислите, че все привличате грешните партньори, ви препоръчвам да се свържете с Ева. Тя ще ви помогне да привлечете правилния човек за вас.

Станислава Митова, Лондон

Няколко години по-късно, Станислава не само получи предложение за брак от приятеля си, а вече имат и 2 прекрасни момчета.

Когато се обърнах към Ева, бях във връзка с бившия ми съпруг. Въпреки че сме разведени и живеем разделено вече 6 години, все още поддържаме връзка и ту се разделяхме, ту се събирахме. Не се чувствах щастлива.

Най-важната промяна, която постигнах, е раздялата с бившия ми съпруг и приключване на взаимоотношенията ни по цивилизован начин. Ева ми помогна да „прогледна“. Колкото повече вървя напред, толкова повече нови възможности виждам и това ми дава все повече увереност в себе си.

С две ръце препоръчвам Ева като коуч. Тя е изключителен професионалист, знае много добре работата си и успява бързо да доведе до конкретни резултати. Едновременно с това е много лъчезарен човек и е удоволствие да се работи с нея.

Диди Димитрова, Лондон

Обърнах се към Ева, защото през последните няколко години нямах приятелка, а през последните месеци дори не излизах с жени. Бях се отчаял за състоянието на личния си живот и липсата ми на контакти с жени.
В коучинг процеса най-много ми харесват осъзнаванията, до които стигнах за последните 6 месеца. Те са причина да променя начина си на живот, навиците си и организирането на времето си. Най-вече ми харесват резултатите:

 Подобрих отношенията с майка си 
 Организирам времето си така, че да намирам повече време за себе си 
 Честен съм със себе си и с другите 
 Вече не живея само за да работя. Работя 8-9 часа дневно, а не като преди – докато има работа.
 Повиших самочувствието си 
 Относно жените, придобих умение да ги отсявам, да ги каня на срещи и да бъда честен с тях. 
 Казвам ‘не’, когато не искам нещо 
 Медитирам сутрин по 10 мин. 
 Общувам много по-продуктивно и ефективно с другите, отколкото преди

Благодарен съм, че избрах да работя с Ева.
Благодарен съм, че имам хубава работа и добри доходи.
Благодарен съм, че ценя и живея живота си по-добре от преди.
Благодарен съм, че се развивам всестранно.

Препоръчвам подкрепата на Ева на всеки, който се чувства зациклил и всеки, който търси личностно развитие.

Видях колко много съм напреднал само за половин година. Искам още веднъж сърдечно да ти БЛАГОДАРЯ, Ева! 
Г. Д., 33 г., София

Потърсих Ева, защото бях объркана и имах нужда от промяна. Чувствах, че не се движа напред, бях в застой.

С помощта на Ева стигнах до много осъзнавания. Разбрах, че нещата зависят от мен и как мога да балансирам живота си. Придобих нови полезни навици и повиших самооценката си. Започнах да медитирам сутрин и отделям повече време за себе си. Научих много нови неща и от препоръчаните книги, които изчетох. Преди да се обърна към Ева не осъзнавах, че работата която имам, е достатъчно хубава, за да продължавам да я върша. Научих това след като я смених в процеса на коучинг с друга работа, която определено не беше моята.

Сега се чувсвтам по-наясно от преди, знам накъде отивам и тази яснота ми дава увереност. Визията за моя живот-мечта, която създадох, ми дава много кураж, а коучинга ме научи как да изпълнявам задачите си в определени срокове и така да следвам мечтите си.
Осъзнах, че за да се чувствам добре, не е нужно да полагам невероятно много усилия, а просто да правя нещата, които обичам и да се зареждам от тях.

Благодарна съм, че коучингът с Ева промени живота ми към по-добро. Благодарна съм, че всичко е в мои ръце и имам силата да продължавам напред смело. Благодарна съм за новите възможности, които се разкриват пред мен всеки ден!

Радостина Пейкова, Лондон

Обърнах се към Ева, защото исках да стартирам собствен бизнес и се чувствах неуверена, не бях сигурна как да подходя. В същото време имах трудности в личен аспект и нужда от напътствие как да се справя.

След коучинга с Ева се чувствам много по-уверена в начинанията си. Чувствам се по-наясно със себе си, силните си качества и как да ги използвам.
Ежеседмичните ‚отчети‘ ме държаха отговорна пред нея и това ме поддържаше в добра форма и ме стимулираше да върша задачите си. За мен лично, това беше едно от най-полезните неща в съвместната ни работа, тъй като ако не съм отговорна пред някой, се случва да протаквам нещата и да ги занемарявам.

Коучингът ми даде дисциплина, увереност и яснота. Знам много добре как искам да подходя към бизнеса си и как да го направя успешен, а това знание ми липсваше преди няколко месеца. Научих, че мога да се справя с всичко.
Започнах да планирам, да си водя дневник, да медитирам, отделям повече време за почивка, подобрих и комуникацията си с другите. Когато има конфликтна ситуация сега подхожам много по-зряло и умерено.

Благодарна съм за това, че въпреки, че стартирах коучинга доста объркана, в резултат на работата ни се чувствам уверена, имам яснота какво да правя с бизнеса си и това ми осигурява душевен мир и спокойствие.
Препоръчвам подкрепата на Ева на хора, които са готови да вършат работа, а не само да хленчат. Имайте предвид, че Ева е много директна и не спестява нищо. Ако искате да работите с нея, е необходимо егото ви да притихне за известно време и да чуете истински какво ви казва. Успеете ли да се справите с това, ще извлечете големи ползи от работата ви заедно.

Петя Колева, Лондон

Обърнах се към Ева, защото имах нужда от промяна в живота си. Имах нужда да открия нови начини за запознанства. Исках да срещна мъж, който е готов за семейство. Имах нужда да се науча да уважавам и обичам себе си. 
В коучинг процеса ми хареса общуването с Ева. Хареса ми това, че ми посочи основните сфери, в които да работя. Хареса ми литературата, която прочетох и продължавам да чета.

Най-много се гордея с това, че се научих да отстоявам себе си. Да изказвам мнението си, без да се притеснявам какво ще си помислят другите. Гордея се с това, че научих нови неща за общуването и ги приложих в ежедневието и постигнах успехи.

За себе си научих, че мога да казвам „Не”, без това да ме наранява. Че мога да управлявам емоциите си. Че мога да поставя ясни критерии, на които мъжът до мен да отговаря и да не се фокусирам само върху външния му вид.

Благодарение на коучинга освободих повече време за себе си, за дома си и за хобитата ми. Най-голямата промяна в живота ми е, че имам мъж до себе си, който ме уважава точно такава, каквато съм. Щастливи сме и се разбираме. Вече съм спокойна 🙂

Препоръчвам работата с Ева, защото за мен подкрепата й беше много ценна. Ева ме навигираше към моите цели, без да ми дава решения. Аз сама достигах до собствените си решения, напътствана от разговорите с нея.

Елена Луканова, Враца

Потърсих Ева, защото се чувствах в безизходица. Смятах, че съм опитал всичко, за да срещна подходяща партньорка, но без резултат.

В коучинг процеса ми хареса възможността да се погледна отстрани и да изговоря неща, които нямах смелост да изговоря. Харесаха ми също обсъждането на практически решения за достигане на целите ми.
Опознах по-добре себе си, самооценката ми се повиши и започнах отново да излизам на срещи.
Научих колко много вътрешни съпротиви имам към обвързването, от една страна, и колко ценни за мен са общуването и близостта.
Научих се да се свързвам по-добре с чувствата си и да анализирам причините за успехите и неуспехите си.
Разбрах колко много положителни качества имам и че съм наистина способен да привличам жените.

Сега вече знам, че проблемът не е толкова липсата на подходящи жени, колкото в моето самочувствие и страховете ми от обвързване.

Благодарен съм, както за наученото по време на коучинг сесиите, така и за допълнителните книги и материали, които Ева ми препоръча.

 

Препоръчвам коучинг с Ева на хора, които имат нужда да изяснят проблемните области, върху които да работят, да формулират стратегия за постигане на целите си и да фокусират усилията си.’ 

Д.Г, София

Потърсих Ева, защото се чувствах неудовлетворена от работата и живота си. В коучинга ми харесва, че Ева ме провокира да се вгледам в себе си, че си поставям конкретни цели и действия, които да извършвам.

Благодарение на работата ми с Ева, промених ежедневието си, чувствам се по-щастлива. Приемам се по-лесно и се обвинявам по-малко.

Осъзнах колко много имам в живота си, кои са приоритетите ми и, че имам нужда от много по-добра организация на времето. Започнах да ставам по-рано, да медитирам сутрин, да планирам деня си.

Вече сутрин не пия кафе и спя по-добре. Като цяло, отделям повече време за себе си.

Станах по-уверена в това,че всеки проблем има решение и аз съм напълно способна да се справя.

Общувам по-открито, по-спокойно, с по-малко критика.

Ева, благодаря ти за всички промени, които успях да постигна, и за това, че ми показваше, когато си поставях твърде амбициозни цели за кратко време.

Габриела Герасимова, Hewlett-Packard

Обърнах се към Ева, защото се оглеждах за различни канали, през които да се запозная с някоя жена, защото бях закъсал в този сектор.

В началото нямах притеснения, защото идвах с конкретна цел и ясното намерение да изтърпя каквото е нужно, за да я постигна. После имах доста съпротиви, тъй като идеите на Ева бяха нещо като антипод на цялото ми разбиране за света.
Благодарен съм за новия свят, който се разкри пред мен и сега предстои да преосмисля много неща. В процеса на коучинга разбрах колко много и интересни травми имам, които съм скрил зад някакви философии и защити и които влияят на живота ми по много начини. Научих и че това, което съм сега, не е истинското ми аз.

С подкрепата на Ева си създадох хранителен режим и режим на сън, работа и почивка, които се старая да следвам. Също така наблюдавам негативизма си, когато се проявява, и се старая да гледам през позитивната страна на нещата.
Имам и нова приятелка, с която вече живеем заедно 

Препоръчвам услугите на Ева, уверявам ви, че се справя с тежки случаи 
Благодарен съм й за отделеното време и за нещата, които ми каза и направи, беше неочаквано мило и приятно.’
Мартин Леви, София

-Стойкова-nnk4jjzu1nq2r6aii6wcszb2lfqtx8ali3zrucccu8

Свързах се с Ева, защото имах трудни взаимоотношения с партньора си и се чудех дали той е подходящ за мен.
Най-общо коучингът преобърна представата ми за мен самата. Като започнем от моето детство и семейство, как са повлияли на живота ми, до как избирам партньорите си, които отразяват това, което на мен ми липсва.

Започнах да си водя дневник и разкривам пред себе си вътрешния си свят. Научих се да медитирам. Уникално преживяване, за което съм безкрайно благодарна, че открих. Научих се да изслушвам хората с емпатия. Това ми помага да ги разбера и да не приемам думите им лично.

Няколко месеца след края на коучинга се чувствам спокойна, уравновесена и щастлива. Всеки ден намирам нещо положително у себе си, във връзката си или в околния свят, което преди не съм забелязвала, и това ме кара да се чувствам окрилена. С моя приятел преоткриваме връзката си по много красив и дълбок начин. Чувствам се силно свързана с него. Общуваме с разбирателство и се допълваме. Създаваме си наш дом с много любов и желание. Обсъждаме всеки детайл и чакаме с нетърпение да доставят всяка нова мебел. Прекрасно е да имаш свой дом, изпълнен с любов и надежда.

Огромни благодарности на Ева за подкрепата!

Марина Стойкова, София

Когато се обадих на Ева, бях объркан мъж след тежка раздяла, не виждах бъдеше и радост в живота си. Знаех, че трябва да променя всичко, но не знаех как.

Ева ми помогна да си изясня кои са трите най-важни цели за мен в момента и да ги постигна – намерих си работа, наех си жилище и започнах да ходя на фитнес. Промених начина си на хранене и на обличане. Преосмислих и отношенията с приятелите и родителите си.

Коучингът ме научи да преборвам мързела си.Създадох си нови навици – оправям си леглото сутрин, записвам си целите на табло на стената, много по-организиран и подреден съм.

Продължихме да работим по следващата цел – създаване на щастлива връзка и вече живея с новата си приятелка.

Благодарен съм, че онзи ден събрах смелост и се обадих на Ева.

Григор Попов, София

Oбърнах се към Ева, защото наскоро се разделих с приятеля си, с когото си мислех, че ще създам семейство. Това не е първата връзка, която приключи неочаквано за мен, и исках да си изясня какви са причините и как да ги преодолея.

В коучинга ми харесва, че успявам сама да стигна до важни за мен осъзнавания и да си отговоря на въпросите, които ме измъчват. Ева ми помага, но без да ми казва какво да правя и това допълнително засилва вярата в собствените ми възможности.

Благодарение на коучинга се чувствам по-уверена и проявявам повече търпение към себе си. По-често се замислям какво искам и го казвам. Започнах да се поощрявам за малките си успехи в края на деня. Обръщам по-голямо внимание на външния си вид и изглеждам по-женствено. Проявявам по-голямо доверие към хората, с които общувам. Подобрих комуникацията и с родителите си. И имам нов приятел.

Елица Стефанова, София

Потърсих коучинг услугите на Ева, защото усещах, че в мен набъбва промяна. Имах нужда от помощ да осъзная какво точно искам да променя и как да го постигна.

Ева ми помогна да осъзная, че е важно да имам цел. Поставих си цел и продължавам да я следвам. Чувствам се по-щастлива и живея с повече лекота.

Благодарение на коучинга, придобих навика да си задавам въпроси и да се вслушвам в себе си. Чувствам се по-уверена и по-спокойна. По-мотивирана,много по-позитивна и конструктивна съм.

Най-важното, което разбрах е, че докато не заобичам силно себе си и не започна да се уважавам първо аз, няма да намеря принца, който да ме обича и уважава.

Ева, благодаря ти, че беше искрена с мен, че ме провокираше и побутваше. Благодаря за търпението ти и споделения опит. Срещнах прекрасен мъж.

Деси Димитрова, Римини

Обърнах се към Ева, защото имах нужда от напътствия как да променя нагласата си към връзките и мъжете, как да развия себе си в тази посока.

Преди да се реша да й се доверя, се чудех дали точно тя е моя коуч и се хвърлих в дълбокото без да търся референции или чужди мнения, базирах избора си на видяните материали в мрежата и на интуицията си.
В коучинг процеса ми харесва пре/откриването на себе си, понякога е наистина откриване. Харесва ми, че аз сама стигам до изводите, процесът ме кара да се замислям и да навлизам навътре в себе си.

Най-много се гордея, че излязох от летаргията, в която бях изпаднала. С много усилия и съпротиви се усещам отново жива.

С помощта на коучинга научих, че не се харесвам, че имам непростени неща към бивши партньори и роднини, че „забавяне„ на темпото не означава мързел, че съм имала негативно отношение към мъжете.

С подкрепата на Ева си създадох навика да си казвам мили думи, да се хваля, да не се критикувам и да виждам доброто у мъжете. Постигнах самоувереност, яснота за ценностите в живота ми и вътрешна хармония.

Ева, благодаря ти за напътствията и за строгостта ти, за подкрепата ти в този процес.
Споделям с приятели и близки за моето пътуване към себе си и им казвам “Ако искате да постигнете резултати, работете с коуч и аз ви препоръчвам Ева“.

Силвия Стоянова, HR Manager, София

Emmy

Потърсих коучинг услугите на Ева, защото самата аз искам да стана коуч и имам нужда някой да ми помогне да преодолея пречките по пътя към постигането на мечтата ми.

Благодарение на Ева вече имам детайлен план. Стартирах блога си, структурирах коучинг програмата си и след сватбата започвам работа с първите си клиенти като коуч за здравословен живот.

Ева, благодаря ти, че ми напомни колко щастлива съм всъщност. Благодаря за прекрасната ти енергия, за идеите и подсещанията, за всичко, което сподели от собствения си опит и за това, че ми помогна да осъзная какво искам и да се приближа към живота, за който мечтая.

Еми Иванова, Телерик

В резултат на коучинга с Ева придобих важното умение да се фокусирам върху следващата стъпка към целта и да не се тревожа за бъдещи неща, които може да не се случат. Разбрах още, че недовършените задачи и проекти изсмукват енергията ми и довърших голяма част от тях.

След коучинга съм много по-уверен и подреден. Успокоих хипер ентусиазма си, ‘благодарение’ на който вземах прибързани решения и правих грешки. Денят ми започва по съвсем различен начин, ставам рано и знам какво точно искам да правя през деня. Използвам времето си далеч по-пълноценно и градивно.

Препоръчах на мои познати да работят с Ева, защото коучингът, който тя прави, може да доведе до много позитивни промени в живота им, както се случи с мен.

Благодаря за всичко!

Ангел Ангелов, Лондон

Работата с Ева ми даде началния тласък и ми показа пътя, който търсих от няколко години. В коучинга ми хареса, че говорим за това, което ме вълнува в момента и че определям конкретни варианти за действие, от които мога да избирам. Всеки път намирах адекватни отговори за разрешаване на ситуацията, за които не бих се досетила сама. Те ме улесняваха и ме караха да се чувствам уверена. Имах нужда и някой да ме „сритва”, за да случвам нещата, а Ева го прави много добре.

Коучингът ми помогна да осъзная, че съм оставила себе си на заден план и постоянно угаждам на другите. Ева ми помогна да мисля повече за себе си, за това как се чувствам, какво искам Аз, да не поемам отговорности и обещания, които не съм сигурна, че ще изпълня, и да не се мъча да върша всичко сама. Направи ми и най–големия подарък – даде ми информация за семинарите Инсайт. Първото ниво ми помогна да „донаредя пъзела” и искам да посетя и втората част. Ева ме eнтусиазира и ми даде импулса, от който имах нужда, за да предприема промени в живота си.

По-честна съм със себе си, мисля с какво искам наистина да се занимавам и какъв човек искам до себе си, по-решителна съм в действията си.

Благодарна съм на Ева, че ми помогна в решаването на много въпроси. Тя е прекрасен човек и има отговор за всичко.

Михаела Александрова, Варна

Потърсих коучинг, защото изпитвах затруднения с намирането на партньор. Още докато попълвах въпросите за връзка с Ева осъзнах, че проблемът всъщност е самооценката ми. Трудностите ми бяха в общуването с хората като цяло. Изпитвах притеснения, че не мога да намеря общ език с повечето хора и че ще бъда скучен събеседник. 
В коучинг процеса ми хареса, че Ева показваше вяра, че мога да се справя с предизвикателствата, които имам.

Извлякох много ползи от коучинга:

 Започнах да медитирам и станах по-концентриран и по-продуктивен  

♥ Водя по-непринудени разговори и не се чувствам толкова стресиран при среща с нови хора

 Отлагам по-малко и спазвам срокове по-усърдно

 Благодарен съм, че съм по-организиран и предприемам действия по-бързо.

♥ Чувствам се по-уверен от преди и съм с по-реалистични очаквания какво бих могъл да постигна.

♥ Най-много се гордея с това, че се харесвам повече и имам по-добра самооценка
Препоръчвам Ева, защото почувствах, че търси решения за моите индивидуални пречки и не се отказва, въпреки че не съм най-лесния случай.
Г. В., София

Запази си час за безплатен стратегически видео разговор