Препоръки

Поради натовареното ми ежедневие, вродения ми скептицизъм и моята самоувереност, отхвърлях възможността някакви професионални консултантски или коучинг услуги да ми бъдат полезни.

При все това, преди около 4 години, Ева ми предложи безплатна коучинг сесия. Тогава моята основна дилема в живота беше дали да продължа кариерата си като предприемач и работодател, или да правя нещо друго.
Изненадващо за мен, методите за водене на разговор, които Ева използва, се оказаха доста ефективни. Следвайки определена логика (част от нейния ноу-хау), тя продължаваше да ме провокира. Очевидно, целта й не беше да ми даде правилните отговори, а да ми помогне да си подредя ума и да направя правилните изводи за себе си.

Ретроспективно, трябва да призная, че за мен тази единствена коучинг сесия се оказа много полезна. След срещата с Ева, взех съзнателно или подсъзнателно решението да фокусирам всичките си усилия в развитието на Expat Capital и тя се превърна в най-голямата и най-успешната компания за управление на активи в страната. Вероятно този процес на преход щеше да бъде много по-бавен и по-хаотичен без намесата на Ева.

Днес бих искал да благодаря на г-ца Кулева за търпението и енергията.
Дали такъв разговор би бил полезен и за други хора? Най-вероятно.
Имайте предвид, че чувате това от непоколебим скептик като мен. Понякога се случват чудеса! 🙂

Николай Василев, Заместник министър-председател (2001-2005)

Обърнах се към Ева, защото исках да стартирам собствен бизнес и се чувствах неуверена, не бях сигурна как да подходя. В същото време имах трудности в личен аспект и нужда от напътствие как да се справя.

След коучинга с Ева се чувствам много по-уверена в начинанията си. Чувствам се по-наясно със себе си, силните си качества и как да ги използвам.
Ежеседмичните ‚отчети‘ ме държаха отговорна пред нея и това ме поддържаше в добра форма и ме стимулираше да върша задачите си. За мен лично, това беше едно от най-полезните неща в съвместната ни работа, тъй като ако не съм отговорна пред някой, се случва да протаквам нещата и да ги занемарявам.

Коучингът ми даде дисциплина, увереност и яснота. Знам много добре как искам да подходя към бизнеса си и как да го направя успешен, а това знание ми липсваше преди няколко месеца. Научих, че мога да се справя с всичко.
Започнах да планирам, да си водя дневник, да медитирам, отделям повече време за почивка, подобрих и комуникацията си с другите. Когато има конфликтна ситуация сега подхожам много по-зряло и умерено.

Благодарна съм за това, че въпреки, че стартирах коучинга доста объркана, в резултат на работата ни се чувствам уверена, имам яснота какво да правя с бизнеса си и това ми осигурява душевен мир и спокойствие.
Препоръчвам подкрепата на Ева на хора, които са готови да вършат работа, а не само да хленчат. Имайте предвид, че Ева е много директна и не спестява нищо. Ако искате да работите с нея, е необходимо егото ви да притихне за известно време и да чуете истински какво ви казва. Успеете ли да се справите с това, ще извлечете големи ползи от работата ви заедно.

Петя Колева, Лондон

Когато се обърнах към Ева, бях във връзка с бившия ми съпруг. Въпреки че сме разведени и живеем разделено вече 6 години, все още поддържаме връзка и ту се разделяхме, ту се събирахме. Не се чувствах щастлива.

Най-важната промяна, която постигнах, е раздялата с бившия ми съпруг и приключване на взаимоотношенията ни по цивилизован начин. Ева ми помогна да „прогледна“. Колкото повече вървя напред, толкова повече нови възможности виждам и това ми дава все повече увереност в себе си.

С две ръце препоръчвам Ева като коуч. Тя е изключителен професионалист, знае много добре работата си и успява бързо да доведе до конкретни резултати. Едновременно с това е много лъчезарен човек и е удоволствие да се работи с нея.

Диди Димитрова, Лондон

Обърнах се към Ева, защото имах проблеми, свързани с жените, които имах нужда да осмисля и разреша.

В коучинга най-много ми харесва, че си поставям задачи, които постигам. Научих се да ценя себе си, да бъда по-уверен и целеустремен и да отстоявам целите и вижданията си.

Работата ми с Ева ме научи да правя разбор на действията си и последствията от тях, да бъда мотивиран и да правя разумни избори. И освен това да се храня по-здравословно.

Животът ми си остава същият, имам същите интереси, хобита и занимания (плюс още няколко), само че сега си ги правя с интерес, забава и усмивка. Ценя повече щастливите моменти!

Благодарен съм за книгите и филмите, които Ева ми препоръча, и за това, че видях положителните си черти.

Костадин Просеников, София

Потърсих Ева, защото бях объркана и имах нужда от промяна. Чувствах, че не се движа напред, бях в застой.

С помощта на Ева стигнах до много осъзнавания. Разбрах, че нещата зависят от мен и как мога да балансирам живота си. Придобих нови полезни навици и повиших самооценката си. Започнах да медитирам сутрин и отделям повече време за себе си. Научих много нови неща и от препоръчаните книги, които изчетох. Преди да се обърна към Ева не осъзнавах, че работата която имам, е достатъчно хубава, за да продължавам да я върша. Научих това след като я смених в процеса на коучинг с друга работа, която определено не беше моята.

Сега се чувсвтам по-наясно от преди, знам накъде отивам и тази яснота ми дава увереност. Визията за моя живот-мечта, която създадох, ми дава много кураж, а коучинга ме научи как да изпълнявам задачите си в определени срокове и така да следвам мечтите си.
Осъзнах, че за да се чувствам добре, не е нужно да полагам невероятно много усилия, а просто да правя нещата, които обичам и да се зареждам от тях.

Благодарна съм, че коучингът с Ева промени живота ми към по-добро. Благодарна съм, че всичко е в мои ръце и имам силата да продължавам напред смело. Благодарна съм за новите възможности, които се разкриват пред мен всеки ден!

Радостина Пейкова, Лондон

Потърсих Ева, защото се чувствах неудовлетворена от работата и живота си. В коучинга ми харесва, че Ева ме провокира да се вгледам в себе си, че си поставям конкретни цели и действия, които да извършвам.

Благодарение на работата ми с Ева, промених ежедневието си, чувствам се по-щастлива. Приемам се по-лесно и се обвинявам по-малко.

Осъзнах колко много имам в живота си, кои са приоритетите ми и, че имам нужда от много по-добра организация на времето. Започнах да ставам по-рано, да медитирам сутрин, да планирам деня си.

Вече сутрин не пия кафе и спя по-добре. Като цяло, отделям повече време за себе си.

Станах по-уверена в това,че всеки проблем има решение и аз съм напълно способна да се справя.

Общувам по-открито, по-спокойно, с по-малко критика.

Ева, благодаря ти за всички промени, които успях да постигна, и за това, че ми показваше, когато си поставях твърде амбициозни цели за кратко време.

Габриела Герасимова, Hewlett-Packard

Обърнах се към Ева, защото любовният ми живот беше в застой. Все още ме беше яд на предишната ми приятелка и изобщо на жените, заради емоционалните игрички, на които подлагат мъжете. Притеснявах се как ме приемат другите. Все търсех одобрение. Мислех, че ако направя комплимент на някоя жена и ме отреже, проблемът е в мен. Мислех, че трябва да бъда по-по-най- за да се харесам на жените.

Благодарение на работата с Ева се чувствам по-уверен. Спрях да се притеснявам “какво ще си помислят хората”, по-спокойно си казвам желанията.
Разбрах, че като съм по-добра версия на себе си, ще привлека подходяща жена по-лесно.

Благодарен съм, че сключих вътрешен мир със съмненията и страховете си. И съм по-сигурен, че ще си намеря подходяща жена за семейство.

Препоръчвам ви да работите с Ева,защото стига до корена на проблема. Помага ви да осъзнаете страховете си и да се изправите срещу тях.

Явор Налбантов, Варна

Потърсих Ева, защото се чувствах отчаяна и неудовлетворена от връзката и живота си като цяло. Отчаяно исках да накарам приятеля ми да иска да имаме дете и да ми предложи брак. Изпадах в кризи всеки път, когато моя приятелка постигнеше това. Имах и други страхове и тревоги. Чувствах се като неудачник.

В коучинг процеса най-много ми харесва това, че поемам ангажимент да извърша конкретни действия и виждам резултата от тях.

Научих, че нямам доверие на себе си и не се вслушвам в това, което искам да правя и в моите нужди, понеже все търся компания и не искам да правя неща сама. Научих, че не се отнасям към себе си с любов и нежност, а само се критикувам.

Като резултат от коучинга се научих да съм благодарна за това, което ми се случва, и да се концентрирам повече върху положителните неща около мен. Също започнах да медитирам редовно, което ми помага с моите тревоги.

Вече не ме е страх да правя неща сама и да имам мое лично пространство. Знам, че ще се справя.

Ако мислите, че все привличате грешните партньори, ви препоръчвам да се свържете с Ева. Тя ще ви помогне да привлечете правилиня човек за вас.

Станислава Митова, Лондон

-Стойкова-nnk4jjzu1nq2r6aii6wcszb2lfqtx8ali3zrucccu8

Свързах се с Ева, защото имах трудни взаимоотношения с партньора си и се чудех дали той е подходящ за мен.
Най-общо коучингът преобърна представата ми за мен самата. Като започнем от моето детство и семейство, как са повлияли на живота ми, до как избирам партньорите си, които отразяват това, което на мен ми липсва.

Започнах да си водя дневник и разкривам пред себе си вътрешния си свят. Научих се да медитирам. Уникално преживяване, за което съм безкрайно благодарна, че открих. Научих се да изслушвам хората с емпатия. Това ми помага да ги разбера и да не приемам думите им лично.

Няколко месеца след края на коучинга се чувствам спокойна, уравновесена и щастлива. Всеки ден намирам нещо положително у себе си, във връзката си или в околния свят, което преди не съм забелязвала, и това ме кара да се чувствам окрилена. С моя приятел преоткриваме връзката си по много красив и дълбок начин. Чувствам се силно свързана с него. Общуваме с разбирателство и се допълваме. Създаваме си наш дом с много любов и желание. Обсъждаме всеки детайл и чакаме с нетърпение да доставят всяка нова мебел. Прекрасно е да имаш свой дом, изпълнен с любов и надежда.

Огромни благодарности на Ева за подкрепата!

Марина Стойкова, София

Когато се обадих на Ева, бях объркан мъж след тежка раздяла, не виждах бъдеше и радост в живота си. Знаех, че трябва да променя всичко, но не знаех как.

Ева ми помогна да си изясня кои са трите най-важни цели за мен в момента и да ги постигна – намерих си работа, наех си жилище и започнах да ходя на фитнес. Промених начина си на хранене и на обличане. Преосмислих и отношенията с приятелите и родителите си.

Коучингът ме научи да преборвам мързела си.Създадох си нови навици – оправям си леглото сутрин, записвам си целите на табло на стената, много по-организиран и подреден съм.

Продължихме да работим по следващата цел – създаване на щастлива връзка и вече живея с новата си приятелка.

Благодарен съм, че онзи ден събрах смелост и се обадих на Ева.

Григор Попов, София

Oбърнах се към Ева, защото наскоро се разделих с приятеля си, с когото си мислех, че ще създам семейство. Това не е първата връзка, която приключи неочаквано за мен, и исках да си изясня какви са причините и как да ги преодолея.

В коучинга ми харесва, че успявам сама да стигна до важни за мен осъзнавания и да си отговоря на въпросите, които ме измъчват. Ева ми помага, но без да ми казва какво да правя и това допълнително засилва вярата в собствените ми възможности.

Благодарение на коучинга се чувствам по-уверена и проявявам повече търпение към себе си. По-често се замислям какво искам и го казвам. Започнах да се поощрявам за малките си успехи в края на деня. Обръщам по-голямо внимание на външния си вид и изглеждам по-женствено. Проявявам по-голямо доверие към хората, с които общувам. Подобрих комуникацията и с родителите си. И имам нов приятел.

Елица Стефанова, София

Потърсих коучинг услугите на Ева, защото усещах, че в мен набъбва промяна. Имах нужда от помощ да осъзная какво точно искам да променя и как да го постигна.

Ева ми помогна да осъзная, че е важно да имам цел. Поставих си цел и продължавам да я следвам. Чувствам се по-щастлива и живея с повече лекота.

Благодарение на коучинга, придобих навика да си задавам въпроси и да се вслушвам в себе си. Чувствам се по-уверена и по-спокойна. По-мотивирана,много по-позитивна и конструктивна съм.

Най-важното, което разбрах е, че докато не заобичам силно себе си и не започна да се уважавам първо аз, няма да намеря принца, който да ме обича и уважава.

Ева, благодаря ти, че беше искрена с мен, че ме провокираше и побутваше. Благодаря за търпението ти и споделения опит. Срещнах прекрасен мъж.

Деси Димитрова, Римини

Обърнах се към Ева, защото се съмнявах в себе си и в действията си. Имах нужда от повече увереност.

В коучинг процеса най-много ми харесва, че когато споделям и обсъждам с Ева мои мисли, вълнения и притеснения, получавам осъзнавания и как да действам.

В резултат на коучинга взимам решения, които ме удовлетворяват, гъвкав съм и променям решенията си, когато е необходимо. Чувствам се уверен, че постигам целите си и осъзнато избирам как да живея живота си.

Благодаря ти, Ева, върнах вярата в себе си!

Емил Велев, Варна

Обърнах се към Ева, защото имах нужда от напътствия как да променя нагласата си към връзките и мъжете, как да развия себе си в тази посока.

Преди да се реша да й се доверя, се чудех дали точно тя е моя коуч и се хвърлих в дълбокото без да търся референции или чужди мнения, базирах избора си на видяните материали в мрежата и на интуицията си.
В коучинг процеса ми харесва пре/откриването на себе си, понякога е наистина откриване. Харесва ми, че аз сама стигам до изводите, процесът ме кара да се замислям и да навлизам навътре в себе си.

Най-много се гордея, че излязох от летаргията, в която бях изпаднала. С много усилия и съпротиви се усещам отново жива.

С помощта на коучинга научих, че не се харесвам, че имам непростени неща към бивши партньори и роднини, че „забавяне„ на темпото не означава мързел, че съм имала негативно отношение към мъжете.

С подкрепата на Ева си създадох навика да си казвам мили думи, да се хваля, да не се критикувам и да виждам доброто у мъжете. Постигнах самоувереност, яснота за ценностите в живота ми и вътрешна хармония.

Ева, благодаря ти за напътствията и за строгостта ти, за подкрепата ти в този процес.
Споделям с приятели и близки за моето пътуване към себе си и им казвам “Ако искате да постигнете резултати, работете с коуч и аз ви препоръчвам Ева“.

Силвия Стоянова, HR Manager, София

Emmy

Потърсих коучинг услугите на Ева, защото самата аз искам да стана коуч и имам нужда някой да ми помогне да преодолея пречките по пътя към постигането на мечтата ми.

Благодарение на Ева вече имам детайлен план. Стартирах блога си, структурирах коучинг програмата си и след сватбата започвам работа с първите си клиенти като коуч за здравословен живот.

Ева, благодаря ти, че ми напомни колко щастлива съм всъщност. Благодаря за прекрасната ти енергия, за идеите и подсещанията, за всичко, което сподели от собствения си опит и за това, че ми помогна да осъзная какво искам и да се приближа към живота, за който мечтая.

Еми Иванова, Телерик

В резултат на коучинга с Ева придобих важното умение да се фокусирам върху следващата стъпка към целта и да не се тревожа за бъдещи неща, които може да не се случат. Разбрах още, че недовършените задачи и проекти изсмукват енергията ми и довърших голяма част от тях.

След коучинга съм много по-уверен и подреден. Успокоих хипер ентусиазма си, ‘благодарение’ на който вземах прибързани решения и правих грешки. Денят ми започва по съвсем различен начин, ставам рано и знам какво точно искам да правя през деня. Използвам времето си далеч по-пълноценно и градивно.

Препоръчах на мои познати да работят с Ева, защото коучингът, който тя прави, може да доведе до много позитивни промени в живота им, както се случи с мен.

Благодаря за всичко!

Ангел Ангелов, Лондон

Работата с Ева ми даде началния тласък и ми показа пътя, който търсих от няколко години. В коучинга ми хареса, че говорим за това, което ме вълнува в момента и че определям конкретни варианти за действие, от които мога да избирам. Всеки път намирах адекватни отговори за разрешаване на ситуацията, за които не бих се досетила сама. Те ме улесняваха и ме караха да се чувствам уверена. Имах нужда и някой да ме „сритва”, за да случвам нещата, а Ева го прави много добре.

Коучингът ми помогна да осъзная, че съм оставила себе си на заден план и постоянно угаждам на другите. Ева ми помогна да мисля повече за себе си, за това как се чувствам, какво искам Аз, да не поемам отговорности и обещания, които не съм сигурна, че ще изпълня, и да не се мъча да върша всичко сама. Направи ми и най–големия подарък – даде ми информация за семинарите Инсайт. Първото ниво ми помогна да „донаредя пъзела” и искам да посетя и втората част. Ева ме eнтусиазира и ми даде импулса, от който имах нужда, за да предприема промени в живота си.

По-честна съм със себе си, мисля с какво искам наистина да се занимавам и какъв човек искам до себе си, по-решителна съм в действията си.

Благодарна съм на Ева, че ми помогна в решаването на много въпроси. Тя е прекрасен човек и има отговор за всичко.

Михаела Александрова, Варна

Обърнах се към Ева след края на една разтърсваща връзка. Пиех силни лекарства. Бях занемарила себе си, нямах ентусиазъм и желание за работа. Беше ме страх и срам да показвам себе си.

Първият коучинг период беше истинско приключение за мен. Беше ми полезно, че работех по няколко сфери от живота си и се развивах като цялостна личност. Хареса ми и това, че всичко е много практично и виждам реални резултати.
Като резултат от работата ми с Ева, станах по-организирана, по-уверена, по-позитивна и по-общителна. Отстоявам повече себе си. Научих, че съм стойностен и интересен човек и повечето проблеми са само в главата ми.

Коучингът ме научи да си поставям цели, задачи и срокове. Да преборвам стреса, като планирам, вместо да се стресирам. Започнах да ценя повече времето си.Благодарение на коучинга живея по-здравословно. Вече не пия лекарства, слушам тялото си и му давам почивка. Храня се под режим и спортувам редовно.

Лили Тонева, София

Запази си час за безплатен стратегически видео разговор