Препоръки

Поради натовареното ми ежедневие, вродения ми скептицизъм и моята самоувереност, отхвърлях възможността някакви професионални консултантски или коучинг услуги да ми бъдат полезни.

При все това, преди около 4 години, Ева ми предложи безплатна коучинг сесия. Тогава моята основна дилема в живота беше дали да продължа кариерата си като предприемач и работодател, или да правя нещо друго.
Изненадващо за мен, методите за водене на разговор, които Ева използва, се оказаха доста ефективни. Следвайки определена логика (част от нейния ноу-хау), тя продължаваше да ме провокира. Очевидно, целта й не беше да ми даде правилните отговори, а да ми помогне да си подредя ума и да направя правилните изводи за себе си.

Ретроспективно, трябва да призная, че за мен тази единствена коучинг сесия се оказа много полезна. След срещата с Ева, взех съзнателно или подсъзнателно решението да фокусирам всичките си усилия в развитието на Expat Capital и тя се превърна в най-голямата и най-успешната компания за управление на активи в страната. Вероятно този процес на преход щеше да бъде много по-бавен и по-хаотичен без намесата на Ева.

Днес бих искал да благодаря на г-ца Кулева за търпението и енергията.
Дали такъв разговор би бил полезен и за други хора? Най-вероятно.
Имайте предвид, че чувате това от непоколебим скептик като мен. Понякога се случват чудеса! 🙂
Николай Василев, Заместник министър-председател (2001-2005)

Моят съпруг и аз този месец отпразнувахме 5 години от сбъдването на нашата най-съкровена мечта – Срещата ни. Тъй като Ева има огромен принос това да се случи, искам специално сърдечно да й благодаря!

Ева беше човекът, който най-много допринесе за развитието ми като личност и по-конкретно за развитието на моята романтична интелигентност и умения. Надявам се нейните жизненоважни послания да достигат до все повече хора. Нека все повече хора имат вътрешна сила да се възползват от нейната дълбока мъдрост, многостранни знания и безценен опит.

Десетилетия наред търсих и мечтаех за такава любов, но оставах в непълноценни връзки с месеци и дори с години. Колкото и да сме се обичали, само любов не стига. 
Личната трансформация се оказа най-ключова за мен  Нещата ми се получиха точно в момента, когато успях да бъда достатъчно дисциплинирана, за да се откажа от непълноценни връзки, от неработещи модели, от страха от самотата, от посредствеността и да имам силата и смелостта да приема безкомпромисно само споделена, силна, дълбока, зряла, пълноценна любов.

Благодаря на моя любим, че ме откри, когато бях готова!
Благодаря на Ева, че ме подготви!

Евелина Хараланова, Доктор по психология
Изследовател, обучител и професионален слушате

Потърсих коучинг услугите на Ева, защото усещах, че в мен набъбва промяна. Имах нужда от помощ да осъзная какво точно искам да променя и как да го постигна.

Ева ми помогна да осъзная, че е важно да имам цел. Поставих си цел и продължавам да я следвам. Чувствам се по-щастлива и живея с повече лекота.

Благодарение на коучинга, придобих навика да си задавам въпроси и да се вслушвам в себе си. Чувствам се по-уверена и по-спокойна. По-мотивирана, много по-позитивна и конструктивна съм.

Най-важното, което разбрах е, че докато не заобичам силно себе си и не започна да се уважавам първо аз, няма да намеря принца, който да ме обича и уважава.

Ева, благодаря ти, че беше искрена с мен, че ме провокираше и побутваше. Благодаря за търпението ти и споделения опит. Срещнах прекрасен мъж.

Деси Димитрова, Римини

Обърнах се към Ева, защото се оглеждах за различни канали, през които да се запозная с някоя жена, защото бях закъсал в този сектор.

В началото нямах притеснения, защото идвах с конкретна цел и ясното намерение да изтърпя каквото е нужно, за да я постигна. После имах доста съпротиви, тъй като идеите на Ева бяха нещо като антипод на цялото ми разбиране за света.
Благодарен съм за новия свят, който се разкри пред мен и сега предстои да преосмисля много неща. В процеса на коучинга разбрах колко много и интересни травми имам, които съм скрил зад някакви философии и защити и които влияят на живота ми по много начини. Научих и че това, което съм сега, не е истинското ми аз.

С подкрепата на Ева си създадох хранителен режим и режим на сън, работа и почивка, които се старая да следвам. Също така наблюдавам негативизма си, когато се проявява, и се старая да гледам през позитивната страна на нещата.
Имам и нова приятелка, с която вече живеем заедно 

Препоръчвам услугите на Ева, уверявам ви, че се справя с тежки случаи 
Благодарен съм й за отделеното време и за нещата, които ми каза и направи, беше неочаквано мило и приятно.’
Мартин Леви, София
П.С. Вече имат и дете заедно.

Потърсих Ева, защото се чувствах отчаяна и неудовлетворена от връзката и живота си като цяло. Отчаяно исках да накарам приятеля ми да иска да имаме дете и да ми предложи брак. Изпадах в кризи всеки път, когато моя приятелка постигнеше това. Имах и други страхове и тревоги. Чувствах се като неудачник.

В коучинг процеса най-много ми харесва това, че поемам ангажимент да извърша конкретни действия и виждам резултата от тях.

Научих, че нямам доверие на себе си и не се вслушвам в това, което искам да правя и в моите нужди, понеже все търся компания и не искам да правя неща сама. Научих, че не се отнасям към себе си с любов и нежност, а само се критикувам.

Като резултат от коучинга се научих да съм благодарна за това, което ми се случва, и да се концентрирам повече върху положителните неща около мен. Също започнах да медитирам редовно, което ми помага с моите тревоги.

Вече не ме е страх да правя неща сама и да имам мое лично пространство. Знам, че ще се справя.

Ако мислите, че все привличате грешните партньори, ви препоръчвам да се свържете с Ева. Тя ще ви помогне да привлечете правилния човек за вас.

Станислава Митова, Лондон

Няколко години по-късно, Станислава не само получи предложение за брак от приятеля си, а вече имат и 2 прекрасни момчета.

Свързах се с Ева, защото ми липсваше баланс между професионалния и личния живот. След последната ми връзка бях разочарован и немотивиран да търся нов партньор.

Това, което ми помогна да се доверя на Ева, беше увереността й, че знае за проблемите на хората, които търсят партньор, нейния директен език и умението й да “сканира” и открива какво трябва да промени човек в мисленето си, за да се обикне повече и да привлече подходящите хора и събития в живота си.

Коучинг партньорството с Ева беше много полезно и интересно преживяване за мен. Научих за неща, които са ми убегнали досега в житейския ми път. Никой не ни показва как да търсим партньор и да обичаме, без да бъдем токсични или негативни. Разбрах как се самосаботирам в постигането на личните ми цели и станах по-спокоен и отворен. Освободих се от излишния мисловен и емоционален товар.

Вече организирам времето си така, че да мога да се грижа за тялото си (правя упражнения всеки ден), за душата си (медитирам, слушам музика и свиря на китара, чета книги) и за социалния си живот (поддържам контакт с приятели, които повишават енергията ми). Преодолях страха си от отхвърляне и други негативни чувства, които ме спираха да се запознавам със свободни жени.

Най-важното, което научих по време на работата ми с Ева е, че всичко е в главата ми. С това, което си казвам всеки ден, изграждам самочувствието и увереността си, които ми липсваха през целия ми живот до преди да започнем коучинг сесиите. Благодарен съм, че я срещнах.
Михаил Златинов, София

Обърнах се към Ева след раздялата с бащата на детето ми. Беше труден период за мен и исках да продължа напред по нов начин, да намеря душевно спокойствие и да си начертая път, по който смело да вървя напред.

От работата с Ева най-много ми хареса, че ми показа неща, за които не знаех достатъчно или изобщо (като медитацията). И това, че със спокойно темпо ме насочи как да преодолея трудностите по пътя ми до момента и ми даде много увереност, доведе ме до много осъзнавания.

Много ми помогнаха книгите, които ми показаха как да определя ситуацията, в която съм била в последната ми връзка.
Много се гордея, че вече не се притеснявам да отказвам и знам кои са важните неща за мен в една връзка, с които няма да направя компромис. Имам напредък и по отношение на общуването с мъжете.
Чувствам се спокойна и си живея живота, както искам.

Най-важното ново умение, което придобих в резултат на коучинга, е да се самонаблюдавам и да не се съдя твърде строго. Научих, че с позитивно мислене и подкрепящо отношение към себе си мога да постигна много повече, отколкото с големи усилия и натиск.

През целия коучинг процес се чувствах подкрепена и мотивирана. Особено окуражена се почувствах, когато започнах да излизам на първите ми срещи.

Работата с Ева ми помогна да сменя гледната си точка за връзките и подхода ми при избора на мъж. Чувствам се наясно със себе си, с нуждите и желанията си.

Благодарна съм за насоките, доброто професионално отношение и супер полезната информация.
Ева, огромно благодаря за това, че ми помогна толкова много!
Анета Досева

Обърнах се към Ева, защото се чувствах несигурна, постоянно се състезавах и сравнявах с другите. Мислех, че да срещна правилния мъж е най-важното нещо в живота ми и че той ще реши всичките ми проблеми.
Поддържах незадоволителни отношения, които не прекратявах, а си оставях отворена вратичка за всеки случай. Нито бях щастлива, нито свободна.Правех много компромиси, в очакване другите да оценят моята жертва. Влизах бързо в интимни отношения, за да ме харесат, а след това се чудех защо връзката не е това, което искам, и защо не съм важна и ценена.
В коучинг процеса ми хареса себеопознаването и това, че за първи път в съзнателния си живот правех нещо за себе си, а не за другите. Хареса ми, че се откривах и се харесвах. Ева ми помогна да приема и оценя моята уникалност, да придобия самочувствие и увереност, вяра и позитивна нагласа.
В резултат на коучинга се научих да отстоявам границите си и да казвам „Не“. Отделям време и се грижа за себе си. Подобрих значително комуникацията си с хората.
Казвам СТОП в ситуации, в които се опитвам да контролирам и спасявам.
Научих се да виждам повече от едно решение и приемам, че истината не е само една или само моята.
Промяната започна от момента, в който приех себе си и започнах да вярвам, че заслужавам любов и добро отношение. Излезнах от състезателната площадка и спрях да се сравнявам и да завиждам. Почувствах силата си в момента, когато спрях да се страхувам от неуспеха и да търся одобрението на другите.
Благодарна съм на Ева, защото приключих неудовлетворяващи връзки, харесвам се и вярвам, че мога да се справя с всичко и не се страхувам да опитвам.’
Галина Станева, София
П.С. Галя вече е във връзка, която се развива много добре.

Включих се в груповата коучинг програма ’12 стъпки към успешна връзка’ заради мои  неуспешни връзки и краткотрайни флиртове, които доведоха до изтощение и голямо разочарование за мен. 
Бях развила чувство на обида към всички мъже. Нямах вяра, че някъде има и друг тип мъже, подходящи и стойностни, с подобни на моите ценности. Притеснявах се да не бъда излъгана отново. Бях развила в себе си сарказъм и подигравателно отношение към мъжете.

В груповата програма ми хареса, че се сприятелих с нови хора, атмосферата беше приятна и ползотворна. Полезно ми беше, че бяхме смесена група – 2 жени и 1 мъж. Също бяхме и на различна възраст. Това дава възможност да се чуят различни гледни точки и ми помогна да се науча да приемам другите, без да ги осъждам.

Най-много се гордея с това, че станах по-смела и осъзната. Усмихвам се и се шегувам повече. Вътрешното ми чувство за неудовлетворение постепенно намаля и се уча да поддържам висока вибрация. За себе си научих, че съм много силна и смела. Че съм добър и стойностен човек и обичам да общувам с хората. Мога да подкрепям и близките си по нов начин. Да оставам сама и да си почивам достатъчно, се оказа много полезно и приятно. Вече не търся компания на всяка цена. Подбирам хората около мен и избягвам негативните.

Като резултат от коучинга, започнах да медитирам всяка сутрин, чета книги и ходя на събития за необвързани. Приемам себе си с любов. Чувствам се по-женствена и привлекателна. Приключих отношения с бивши партньори по любящ начин.

Благодарна съм, че срещнах Ева и се доверих на знанията й.
Благодарна съм, че животът ми придоби смисъл, който включва да подобрявам себе си и да забелязвам хубавото във всичко.
Благодарна, съм че драмата в живота ми значително намаля и сега приемам нещата много по-спокойно. Научих се на респект към всички хора. Научих се да уважавам себе си и да излизам от позицията на жертва и самосъжаляваща се.

Препоръчвам коучинг програмата ’12 стъпки към успешна връзка’ на приятели и близки. Казвам им, че чрез коучинг могат да си отворят очите за много неща, които обичайно неглижират. Че всеки може да подобри живота си, и да получим помощ от професионалист е висша форма на любов към себе си. 
Надежда Я., 47 г., София

Когато се свързах с Ева бях много объркана по отношение на личния си живот. Знаех, че искам да имам партньор до себе си и да създам хармонична връзка, но нямах представа как да го осъществя на практика.

В коучинга ми хареса най-много приемането и обичането на себе си, целеполагането, изчистването на визията ми за мен и бъдещето ми.

Благодарение на работата ми с Ева превъзмогнах много свои страхове, помирих се с миналото си и си простих. Също така
 Промених много свои нездравословни вярвания.
 Научих се да дистанцирам личния си живот от моите роднини.

 Станах по-уверена в себе си като жена.
 Започнах да медитирам всеки ден.
 Научих се да управлявам парите си и се чувствам финансово спокойна.
 Радвам се на живота си и на всеки момент. Освободих се от дейности, които отнемаха от енергията ми и започнах да се наслаждавам на тези, които ме зареждат.

Коучингът ми помогна да се отворя към мъжете, да добия самочувствие и да излизам на срещи. Преди бях доста повърхностна и много залагах на външния вид на мъжете, което, благодарение на коучинга, разбрах колко е непродуктивно.
В момента се срещам с един мъж, с когото споделяме близки ценности, имаме почти еднакви виждания за бъдещето и много сходни интереси. Щастлива съм, че се обърнах към Ева, защото преди това не бих обърнала грам внимание на подобен мъж. 

Ева, от цялото си сърце искам да ти благодаря за последната половин година, през която работихме заедно. Благодаря ти, че беше до мен и ме преведе през това уникално преживяване. Благодарна съм, защото постепенно всички сфери в живота ми се запълват и се чувствам щастлива.

Даниела Стойнева, София
П.С. След като приключихме с коучинга, Даниела се запозна със своя настоящ партньор в интернет и вече правят планове да живеят заедно.

Свързах се с Ева, защото ми беше трудно да си намеря партньорка. Трудно ми беше да разбера и какво ме затруднява.
Имах резерви, чудех се дали ще е прекалено общо и без конкретни цели/резултати.

В коучинг процеса най-много ми хареса това, че повдигнахме много теми, които за мен бяха непозната територия.
С помощта на Ева си изясних как виждам живота си след 10 години, какво искам в отношенията с партньорката ми и какво затруднява комуникацията ми с другите. Познавам и приемам по-добре себе си, моите възгледи и очаквания. Започнах да използвам метода за ненасилствена комуникация и се чувствам по-уверен в себе си.

Благодарен съм, че започнах връзка с жена, която много харесвам и отношенията ни се развиват добре.
Препоръчвам подкрепата на Ева на всеки, който иска да опознае по-добре себе си и да има яснота какъв партньор търси.
Ева, б
лагодаря ти за добрите резултати!
Стоил Стоянов, София

Потърсих Ева, защото се чувствах блокирана. Като се замисля обаче, това излезе в последствие, а първоначално се обърнах към Ева, защото исках да намеря правилния партньор в живота си, след като преминах през развод след дългогодишен брак.
Ева ме провокира да погледна навътре в себе си и да си отговоря на трудни въпроси, както и да променя някои вредни навици, като да прибързвам, да замитам проблеми под килима и да подценявам себе си. И така стигнах до вътрешното спокойствие, което ми беше толкова  необходимо.
Работата с Ева ми помогна да осъзная, че освен да давам, трябва и да получавам и да искам. Научих се да съм честна към себе си и към другите. Съветите и книгите, които ми даде, ми помогнаха да разширя познанията ми за излизането на срещи и създаването на здравословни взаимоотношения.
С помощта на Ева преоткрих възможността да напусна сегашната ми работа, в момент, в който се чувствах с пресъхнала енергия. Изборът да напусна ми изглеждаше невъзможен преди да започна коучинг сесиите, тъй като се оправдавах с това, че обичам работата си, колегите си, имах нужда от парите, обичах статуса, който имах. Въпреки че дълбоко в себе си всичко това не ме удовлетворяваше, както и факта, че шефът ми беше агресивен и негативен човек, който ме изцеждаше енергийно, аз продължавах да стоя и да правя дребни отчаяни опити да смекча вътрешния конфликт.
Сега се усещам много по-уверена в себе си и освободена. Мисля, че това ще ми помогне да срещна правилния партньор и още положителни хора, както и да започна да работя нещо, което ще ми дава пълно удовлетворение, за да продължавам да го правя години наред и с удоволствие.
Препоръчвам от сърце на мои приятели и близки подкрепата на Ева. Разказвам им за пълната промяна, която се случи при мен.
Цветелина Ганчева, София

Когато се обърнах към Ева, бях във връзка с бившия ми съпруг. Въпреки че сме разведени и живеем разделено вече 6 години, все още поддържаме връзка и ту се разделяхме, ту се събирахме. Не се чувствах щастлива.

Най-важната промяна, която постигнах, е раздялата с бившия ми съпруг и приключване на взаимоотношенията ни по цивилизован начин. Ева ми помогна да „прогледна“. Колкото повече вървя напред, толкова повече нови възможности виждам и това ми дава все повече увереност в себе си.

С две ръце препоръчвам Ева като коуч. Тя е изключителен професионалист, знае много добре работата си и успява бързо да доведе до конкретни резултати. Едновременно с това е много лъчезарен човек и е удоволствие да се работи с нея.

Диди Димитрова, Лондон

Обърнах се към Ева, защото през последните няколко години нямах приятелка, а през последните месеци дори не излизах с жени. Бях се отчаял за състоянието на личния си живот и липсата ми на контакти с жени.
В коучинг процеса най-много ми харесват осъзнаванията, до които стигнах за последните 6 месеца. Те са причина да променя начина си на живот, навиците си и организирането на времето си. Най-вече ми харесват резултатите:

 Подобрих отношенията с майка си 
 Организирам времето си така, че да намирам повече време за себе си 
 Честен съм със себе си и с другите 
 Вече не живея само за да работя. Работя 8-9 часа дневно, а не като преди – докато има работа.
 Повиших самочувствието си 
 Относно жените, придобих умение да ги отсявам, да ги каня на срещи и да бъда честен с тях. 
 Казвам ‘не’, когато не искам нещо 
 Медитирам сутрин по 10 мин. 
 Общувам много по-продуктивно и ефективно с другите, отколкото преди

Благодарен съм, че избрах да работя с Ева.
Благодарен съм, че имам хубава работа и добри доходи.
Благодарен съм, че ценя и живея живота си по-добре от преди.
Благодарен съм, че се развивам всестранно.

Препоръчвам подкрепата на Ева на всеки, който се чувства зациклил и всеки, който търси личностно развитие.

Видях колко много съм напреднал само за половин година. Искам още веднъж сърдечно да ти БЛАГОДАРЯ, Ева! 
Г. Д., 33 г., София

Потърсих Ева, защото бях объркана и имах нужда от промяна. Чувствах, че не се движа напред, бях в застой.

С помощта на Ева стигнах до много осъзнавания. Разбрах, че нещата зависят от мен и как мога да балансирам живота си. Придобих нови полезни навици и повиших самооценката си. Започнах да медитирам сутрин и отделям повече време за себе си. Научих много нови неща и от препоръчаните книги, които изчетох. Преди да се обърна към Ева не осъзнавах, че работата която имам, е достатъчно хубава, за да продължавам да я върша. Научих това след като я смених в процеса на коучинг с друга работа, която определено не беше моята.

Сега се чувсвтам по-наясно от преди, знам накъде отивам и тази яснота ми дава увереност. Визията за моя живот-мечта, която създадох, ми дава много кураж, а коучинга ме научи как да изпълнявам задачите си в определени срокове и така да следвам мечтите си.
Осъзнах, че за да се чувствам добре, не е нужно да полагам невероятно много усилия, а просто да правя нещата, които обичам и да се зареждам от тях.

Благодарна съм, че коучингът с Ева промени живота ми към по-добро. Благодарна съм, че всичко е в мои ръце и имам силата да продължавам напред смело. Благодарна съм за новите възможности, които се разкриват пред мен всеки ден!

Радостина Пейкова, Лондон

Обърнах се към Ева, защото исках да стартирам собствен бизнес и се чувствах неуверена, не бях сигурна как да подходя. В същото време имах трудности в личен аспект и нужда от напътствие как да се справя.

След коучинга с Ева се чувствам много по-уверена в начинанията си. Чувствам се по-наясно със себе си, силните си качества и как да ги използвам.
Ежеседмичните ‚отчети‘ ме държаха отговорна пред нея и това ме поддържаше в добра форма и ме стимулираше да върша задачите си. За мен лично, това беше едно от най-полезните неща в съвместната ни работа, тъй като ако не съм отговорна пред някой, се случва да протаквам нещата и да ги занемарявам.

Коучингът ми даде дисциплина, увереност и яснота. Знам много добре как искам да подходя към бизнеса си и как да го направя успешен, а това знание ми липсваше преди няколко месеца. Научих, че мога да се справя с всичко.
Започнах да планирам, да си водя дневник, да медитирам, отделям повече време за почивка, подобрих и комуникацията си с другите. Когато има конфликтна ситуация сега подхожам много по-зряло и умерено.

Благодарна съм за това, че въпреки, че стартирах коучинга доста объркана, в резултат на работата ни се чувствам уверена, имам яснота какво да правя с бизнеса си и това ми осигурява душевен мир и спокойствие.
Препоръчвам подкрепата на Ева на хора, които са готови да вършат работа, а не само да хленчат. Имайте предвид, че Ева е много директна и не спестява нищо. Ако искате да работите с нея, е необходимо егото ви да притихне за известно време и да чуете истински какво ви казва. Успеете ли да се справите с това, ще извлечете големи ползи от работата ви заедно.

Петя Колева, Лондон

Обърнах се към Ева, защото имах нужда от промяна в живота си. Имах нужда да открия нови начини за запознанства. Исках да срещна мъж, който е готов за семейство. Имах нужда да се науча да уважавам и обичам себе си. 
В коучинг процеса ми хареса общуването с Ева. Хареса ми това, че ми посочи основните сфери, в които да работя. Хареса ми литературата, която прочетох и продължавам да чета.

Най-много се гордея с това, че се научих да отстоявам себе си. Да изказвам мнението си, без да се притеснявам какво ще си помислят другите. Гордея се с това, че научих нови неща за общуването и ги приложих в ежедневието и постигнах успехи.

За себе си научих, че мога да казвам „Не”, без това да ме наранява. Че мога да управлявам емоциите си. Че мога да поставя ясни критерии, на които мъжът до мен да отговаря и да не се фокусирам само върху външния му вид.

Благодарение на коучинга освободих повече време за себе си, за дома си и за хобитата ми. Най-голямата промяна в живота ми е, че имам мъж до себе си, който ме уважава точно такава, каквато съм. Щастливи сме и се разбираме. Вече съм спокойна 🙂

Препоръчвам работата с Ева, защото за мен подкрепата й беше много ценна. Ева ме навигираше към моите цели, без да ми дава решения. Аз сама достигах до собствените си решения, напътствана от разговорите с нея.

Елена Луканова, Враца

Потърсих Ева, защото се чувствах в безизходица. Смятах, че съм опитал всичко, за да срещна подходяща партньорка, но без резултат.

В коучинг процеса ми хареса възможността да се погледна отстрани и да изговоря неща, които нямах смелост да изговоря. Харесаха ми също обсъждането на практически решения за достигане на целите ми.
Опознах по-добре себе си, самооценката ми се повиши и започнах отново да излизам на срещи.
Научих колко много вътрешни съпротиви имам към обвързването, от една страна, и колко ценни за мен са общуването и близостта.
Научих се да се свързвам по-добре с чувствата си и да анализирам причините за успехите и неуспехите си.
Разбрах колко много положителни качества имам и че съм наистина способен да привличам жените.

Сега вече знам, че проблемът не е толкова липсата на подходящи жени, колкото в моето самочувствие и страховете ми от обвързване.

Благодарен съм, както за наученото по време на коучинг сесиите, така и за допълнителните книги и материали, които Ева ми препоръча.

 

Препоръчвам коучинг с Ева на хора, които имат нужда да изяснят проблемните области, върху които да работят, да формулират стратегия за постигане на целите си и да фокусират усилията си.’ 

Д.Г, София

Потърсих Ева, защото се чувствах неудовлетворена от работата и живота си. В коучинга ми харесва, че Ева ме провокира да се вгледам в себе си, че си поставям конкретни цели и действия, които да извършвам.

Благодарение на работата ми с Ева, промених ежедневието си, чувствам се по-щастлива. Приемам се по-лесно и се обвинявам по-малко.

Осъзнах колко много имам в живота си, кои са приоритетите ми и, че имам нужда от много по-добра организация на времето. Започнах да ставам по-рано, да медитирам сутрин, да планирам деня си.

Вече сутрин не пия кафе и спя по-добре. Като цяло, отделям повече време за себе си.

Станах по-уверена в това,че всеки проблем има решение и аз съм напълно способна да се справя.

Общувам по-открито, по-спокойно, с по-малко критика.

Ева, благодаря ти за всички промени, които успях да постигна, и за това, че ми показваше, когато си поставях твърде амбициозни цели за кратко време.

Габриела Герасимова, Hewlett-Packard

-Стойкова-nnk4jjzu1nq2r6aii6wcszb2lfqtx8ali3zrucccu8

Свързах се с Ева, защото имах трудни взаимоотношения с партньора си и се чудех дали той е подходящ за мен.
Най-общо коучингът преобърна представата ми за мен самата. Като започнем от моето детство и семейство, как са повлияли на живота ми, до как избирам партньорите си, които отразяват това, което на мен ми липсва.

Започнах да си водя дневник и разкривам пред себе си вътрешния си свят. Научих се да медитирам. Уникално преживяване, за което съм безкрайно благодарна, че открих. Научих се да изслушвам хората с емпатия. Това ми помага да ги разбера и да не приемам думите им лично.

Няколко месеца след края на коучинга се чувствам спокойна, уравновесена и щастлива. Всеки ден намирам нещо положително у себе си, във връзката си или в околния свят, което преди не съм забелязвала, и това ме кара да се чувствам окрилена. С моя приятел преоткриваме връзката си по много красив и дълбок начин. Чувствам се силно свързана с него. Общуваме с разбирателство и се допълваме. Създаваме си наш дом с много любов и желание. Обсъждаме всеки детайл и чакаме с нетърпение да доставят всяка нова мебел. Прекрасно е да имаш свой дом, изпълнен с любов и надежда.

Огромни благодарности на Ева за подкрепата!

Марина Стойкова, София

Когато се обадих на Ева, бях объркан мъж след тежка раздяла, не виждах бъдеше и радост в живота си. Знаех, че трябва да променя всичко, но не знаех как.

Ева ми помогна да си изясня кои са трите най-важни цели за мен в момента и да ги постигна – намерих си работа, наех си жилище и започнах да ходя на фитнес. Промених начина си на хранене и на обличане. Преосмислих и отношенията с приятелите и родителите си.

Коучингът ме научи да преборвам мързела си.Създадох си нови навици – оправям си леглото сутрин, записвам си целите на табло на стената, много по-организиран и подреден съм.

Продължихме да работим по следващата цел – създаване на щастлива връзка и вече живея с новата си приятелка.

Благодарен съм, че онзи ден събрах смелост и се обадих на Ева.

Григор Попов, София

Oбърнах се към Ева, защото наскоро се разделих с приятеля си, с когото си мислех, че ще създам семейство. Това не е първата връзка, която приключи неочаквано за мен, и исках да си изясня какви са причините и как да ги преодолея.

В коучинга ми харесва, че успявам сама да стигна до важни за мен осъзнавания и да си отговоря на въпросите, които ме измъчват. Ева ми помага, но без да ми казва какво да правя и това допълнително засилва вярата в собствените ми възможности.

Благодарение на коучинга се чувствам по-уверена и проявявам повече търпение към себе си. По-често се замислям какво искам и го казвам. Започнах да се поощрявам за малките си успехи в края на деня. Обръщам по-голямо внимание на външния си вид и изглеждам по-женствено. Проявявам по-голямо доверие към хората, с които общувам. Подобрих комуникацията и с родителите си. И имам нов приятел.

Елица Стефанова, София

Обърнах се към Ева, защото имах нужда от напътствия как да променя нагласата си към връзките и мъжете, как да развия себе си в тази посока.

Преди да се реша да й се доверя, се чудех дали точно тя е моя коуч и се хвърлих в дълбокото без да търся референции или чужди мнения, базирах избора си на видяните материали в мрежата и на интуицията си.
В коучинг процеса ми харесва пре/откриването на себе си, понякога е наистина откриване. Харесва ми, че аз сама стигам до изводите, процесът ме кара да се замислям и да навлизам навътре в себе си.

Най-много се гордея, че излязох от летаргията, в която бях изпаднала. С много усилия и съпротиви се усещам отново жива.

С помощта на коучинга научих, че не се харесвам, че имам непростени неща към бивши партньори и роднини, че „забавяне„ на темпото не означава мързел, че съм имала негативно отношение към мъжете.

С подкрепата на Ева си създадох навика да си казвам мили думи, да се хваля, да не се критикувам и да виждам доброто у мъжете. Постигнах самоувереност, яснота за ценностите в живота ми и вътрешна хармония.

Ева, благодаря ти за напътствията и за строгостта ти, за подкрепата ти в този процес.
Споделям с приятели и близки за моето пътуване към себе си и им казвам “Ако искате да постигнете резултати, работете с коуч и аз ви препоръчвам Ева“.

Силвия Стоянова, HR Manager, София

В резултат на коучинга с Ева придобих важното умение да се фокусирам върху следващата стъпка към целта и да не се тревожа за бъдещи неща, които може да не се случат. Разбрах още, че недовършените задачи и проекти изсмукват енергията ми и довърших голяма част от тях.

След коучинга съм много по-уверен и подреден. Успокоих хипер ентусиазма си, ‘благодарение’ на който вземах прибързани решения и правих грешки. Денят ми започва по съвсем различен начин, ставам рано и знам какво точно искам да правя през деня. Използвам времето си далеч по-пълноценно и градивно.

Препоръчах на мои познати да работят с Ева, защото коучингът, който тя прави, може да доведе до много позитивни промени в живота им, както се случи с мен.

Благодаря за всичко!

Ангел Ангелов, Лондон

Работата с Ева ми даде началния тласък и ми показа пътя, който търсих от няколко години. В коучинга ми хареса, че говорим за това, което ме вълнува в момента и че определям конкретни варианти за действие, от които мога да избирам. Всеки път намирах адекватни отговори за разрешаване на ситуацията, за които не бих се досетила сама. Те ме улесняваха и ме караха да се чувствам уверена. Имах нужда и някой да ме „сритва”, за да случвам нещата, а Ева го прави много добре.

Коучингът ми помогна да осъзная, че съм оставила себе си на заден план и постоянно угаждам на другите. Ева ми помогна да мисля повече за себе си, за това как се чувствам, какво искам Аз, да не поемам отговорности и обещания, които не съм сигурна, че ще изпълня, и да не се мъча да върша всичко сама. Направи ми и най–големия подарък – даде ми информация за семинарите Инсайт. Първото ниво ми помогна да „донаредя пъзела” и искам да посетя и втората част. Ева ме eнтусиазира и ми даде импулса, от който имах нужда, за да предприема промени в живота си.

По-честна съм със себе си, мисля с какво искам наистина да се занимавам и какъв човек искам до себе си, по-решителна съм в действията си.

Благодарна съм на Ева, че ми помогна в решаването на много въпроси. Тя е прекрасен човек и има отговор за всичко.

Михаела Александрова, Варна

Запази си час за безплатен стратегически видео разговор