Светла и Румен

Светла и Румен

Светла и Румен са заедно от 20 години. Той е завършил Компютърни системи, а тя – Философия. Запознават се на студентски лагер в Равда и от първия ден заживяват заедно в неговата палатка пред нейното бунгало Сключват брак след 5 години, когато пожелават да имат дете.

‘Беше човекът за мен, усетих го още тогава – по поведението, усмивката, интересът му към мен, начинът, по който ми говореше. Вниманието беше специално – на приятел, на добър човек, не толкова любов от пръв поглед, колкото приятелство.

В началото нямаше силни чувства – те дойдоха постепенно, но като ураган.
Спокойствието, самообладанието, смелостта, решителността – това бяха част от чертите в характера му, които ме впечатлиха. И онази силна привързаност към мен, сигурността му, че иска точно мен.
Най-много ценя усещането, което ми дава, че ме обича.
Научих се от него на спонтанност, да действам бързо, да улавям мига.

Благодарна съм, че имаме пълноценна връзка, пълно доверие, обич, приятелство, споделяне. Чувствам се спокойна с него. Благодарна съм, че дойде при мен без напрежение, като подарък, като отговор на моите копнежи за любов.
Обогатява ме всекидневно, работим заедно, живеем заедно, винаги има какво ново да науча от него.

Заведе ме на екскурзия във Венеция – беше вълшебно, стояхме на моста на влюбените, мълчахме, прегърнати… Когато се прибрахме в София, ме покани в нашия любим ресторант и ме попита дали искам да се омъжа за него.

Когато разбрах, че съм бременна с първото ни дете, с много вълнение му споделих, а той ме прегърна силно и цяла нощ не спахме от радост.

Вече имаме две деца – дъщеря и син. Така си ги пожелахме и така дойдоха. Рисувахме си ги какви да бъдат – с какви коси, очи, тела, характери. Така се появиха – според нашите мечти.

С Румен работим заедно и на практика сме неразделни. Това си има хубавите страни, но си има и своите предизвикателства. Работата ни е много динамична, много стресова – имаме семеен бизнес и сме имали както успехи, така и много загуби. С неговата воля, усременост, вяра и велик оптимизъм, успява да ми внесе спокойствието, от което имам нужда в трудни моменти, че ще се справим, че можем. Аз му давам от моята топлина, уют, хармония в отношенията, и балансът между нас е налице. Имаме прекрасно партньорство както в бизнеса, така и в семейството. 

Тайната? Обичаме се и сме се напаснали през годините – всеки си има своята отговорност и „задачки” в отношенията.

На необвързаните, които търсят своята сродна душа, бих казала ‘Доверете се на интуицията си! Невинаги първият поглед и външният вид „говорят”. Дайте си правото да влезете по-дълбоко в душата си и да усетите с всичките си сетива дали този човек е за вас – душата знае.’ Светла Трифонова – треньор по личностно развитие 

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още