Руслана и Тони

Руслана и Тони

Руслана и Тони се запознават на коледно парти в заведение на общ приятел. По-късно разбират, че той нарочно ги е сложил един до друг на бара. Заедно са вече 8 години, женени са от 7 години и имат 2 деца. 

‘Това, което първо забелязах в Тони, беше усмивката му. След това разбрах, че е много добър човек, много деликатен и много мъдър. Най-ценното за мен е, че ми дава пълна свобода да правя нещата, които харесвам и ме приема такава каквато съм – с всички мои „лудости“. С него съм винаги напълно естествена, това което той вижда всеки ден съм аз 100 %. 

Когато заживяхме заедно видях, че с него се живее много лесно и хармонично. Двамата сме абсолютно противоположни характери, но споделяме общо виждане за живота, обичаме да правим едни и същи неща, забавляваме се по един и същи начин, споделяме еднакви политически убеждения. И двамата сме много смели и не се страхуваме да променяме живота си постоянно. Така че до сега не сме се сблъскали с рутина, а само с нови предизвикателства. 

Мисля, че тайните за успешния ни брак са свободата, която си даваме, разнообразието, което си създаваме в ежедневието и силното привличане, което имаме един към друг. 

Благодарна съм му, за това, че ме прави по-балансирана и спокойна, че ме обича толкова силно и че е прекрасен баща. Всеки ден се чувствам късметлийка за семейството, което имаме: в моменти, в които ми прави закуска сутрин или когато храни и приспива вечер децата, за да мога аз да се видя с приятелка или да отида на йога. 

Децата не промениха отношенията между нас, а любовта ни стана още по-силна. Когато виждам всеки ден двете прекрасни деца, които имаме, се възхищавам още повече на любимия човек, с който сме ги създали. Гледаме си децата сами, пътуваме с тях навсякъде и се забавляваме много заедно. Сега ценим още повече всеки миг, в който можем да останем двамата насаме и в тези моменти се чувстваме пак като гаджета. 

Животът ни заедно има своите прекрасни и своите много тежки моменти. Заедно с Тони преживяхме тежки промени в професионален план и загуба на много близки хора. Животът е такъв – пълен с предизвикателства и обрати, но когато имаш до себе си човек, който обичаш и той те обича, можеш да се справиш по-лесно с тях.
Съветът ми към тези, които търсят своята сродна душа, е да се обвържат с човек, който наистина ги привлича, когото обичат с цялото си сърце, който ги кара да се усмихват и на когото се възхищават. Ако се ръководят от рационални причини като това, колко пари изкарва партньора им, какво е социалното му положение, и т.н. при по-сериозно изпитание в живота им, ще се разделят. Само истинската любов може да издържи и „в добро и в зло”, в това вярвам аз.’ Руслана Василева

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още