Нямам мъж до себе си от 3 години

Нямам мъж до себе си от 3 години

Здравейте, нямам мъж до себе си от 3 години и това ме мъчи много. Явно не съм харесвана жена…

Какво се случи с последния ти партньор, защо се разделихте?

А с този преди него?
Какво се повтаря във връзките ти?
Какви уроци научи от тях?

Една от причините да нямаме партньор дълго време е страх да не се повтори нещо от предишна връзка, което ни е наранило. Затова е важно да си дадем сметка как сме допринесли за края на предишните си връзки и за болката, която сме преживели по време на връзките. И какво различно можем да направим следващия път, за да избегнем подобно развитие на отношенията.

Може би си избирала мъже, които не са били готови да се обвържат?
Може би си позволявала да се отнасят лошо с теб?
Може би не си била напълно честна и открита с партньорите си?
Или по друг начин си саботирала себе си и любовните си отношения?

Какво се случва през последните 3 години, излизаш ли на срещи?
Как се грижиш за себе си?
Какви удоволствия си доставяш?
Какво мислиш за себе си като жена и партньор?

Явно мислиш, че не си харесвана жена. Това вярване със сигурност не ти помага да привлечеш подходящ мъж и да създадеш удовлетворяваща връзка.

За жени като теб създадох коучинг програмата ’12 стъпки към успешна връзка’. Първите 4 стъпки са свързани с подготвка за нова пълноценна връзка. Подготовката включва, както анализ на предишните връзки и извличане на уроците от тях, така и преразглеждане на отношенията с членовете на рожденото семейство и приятелския кръг. Също така промяна на ограничаващи вярвания, като твоето ‘не съм харесвана жена’, в подкрепящи вярвания, като ‘аз съм привлекателна жена за подходящите за мен мъже’.

Можеш да се включиш в програмата в малка група или индивидуално, както предпочиташ. Виж подробности и останалите стъпки тук: https://rarerelationships.eu/coaching/