Защо не ме кани на среща?

Защо не ме кани на среща?

‘Един мъж на моята възраст ми се представи във Фейсбук, станахме „приятели“, изглежда интелигентен и нормален, писахме си вече много пъти, открихме общи интереси и сходства… но вече започва да ми омръзва писането. Чудя се защо не ме кани на среща, въпреки че показва че му харесвам… Не съм имала много запознанства във Фейсбук, това обичайно ли е – безкрайно чатене и нищо реално? Не искам да поемам инициатива. Смятам, че той трябва да ме покани.’

Хубав въпрос, който, сигурна съм, много жени си задават.
На твое място бих споделила, че ще се радваш да се чуете по телефона и по време на телефонния разговор да прецениш дали искаш да се видиш с него.
Ако той продължава да пише и не ти иска телефона, можеш да му кажеш, че нямаш желание да продължаваш с писмената кореспонденция и да спреш да му отговаряш.

Много хора продължават с писането по-дълго от необходимото и така и не стигат до среща. Затова препоръчвам размяната на съобщения да трае максимум една седмица и след това да се премине към телефонен разговор и среща, ако телефонния разговор мине добре.