Моята любовна история

Моята любовна история

Запознах се с този секси и успешен мъж, живял и пътувал по света, в сайт за запознанства. Чувствах се силно привлечена към него. И двамата обичахме да играем тенис, да караме ски и колела, да пътуваме, моторите, изисканите ресторанти и музикалните концерти. И двамата искахме семейство и деца. Харесах двете му момчета и те ме харесаха.

Една вечер, докато се наслаждавах на залеза в прегръдките му на терасата на апартамента в Маями Бийч, си помислих каква късметлийка съм, че сме заедно.

Постепенно разводът и бизнесът му започнаха да застават между нас. Бившата му жена не позволяваше вече на момчетата му да прекарват време с мен. Той беше много зает и постоянно на телефона. Разделихме се. После отново се събрахме. Бях толкова влюбена в него и толкова очарована от начина на живот, който водехме, че вярвах, че ще успеем да преодолеем предизвикателствата и да бъдем щастливи заедно, щом развода му приключи.

Той си купи апартамент и няколко седмици преди да се преместим да живеем заедно, ми каза, че не може да го направи. Срещнахме се в един италиански ресторант, поговорихме и всичко приключи. Бях съкрушена. Няколко месеца не можех да повярвам, че това е края. От най-щастливата жена на света се превърнах в най-нещастната.

Питах се защо ми се случва това. Ходих на психотерапия. Мислих, анализирах. Не беше първия мъж, с когото правим планове да живеем заедно и те се провалят. Започнах да осъзнавам, че някъде греша. Дадох си сметка, че през последните 15 години, бях влизала от връзка във връзка нон-стоп. Един приятел ми беше казал, че не мога да бъда сама. Разбрах, че е прав.

Реших, че ще се науча да живея сама и да се чувствам пълноценна и без мъж до себе си.

Отидох в Рим за рождения си ден. Сама. Забавлявах се много. Прекарах няколко дни на брега на Черно море сама. Чувствах се прекрасно. Стъпка по стъпка се научавах да се чувствам добре сама.

Точно тогава се появи нов мъж. Поляк, който живееше в Швейцария и се местеше в София по работа. Беше финансов директор, говореше перфектно английски и се държеше като истински джентълмен. Много пътувахме, ходихме на ски в Швейцария, обиколихме Балканите, летяхме до Щатите, влюбих се в родителите му и те в мен.

Един ден ме попита дали искам да се преместя да живея при него. Аз казах да. Когато пристигнах в апартамента в Бояна, на моята страна на леглото намерих червена роза. Беше освободил и място за вещите ми в гардеробите. Лягахме си и ставахме по едно и също време. Готвихме заедно. Имахме общ бюджет и домашна помощница. Прекарахме Коледа с голямото му задружно семейство в Полша.

Отново се чувствах като най-щастливата жена на света. 

Така се вдъхнових да помагам на мъжете и жените, които не се чувстват удовлетворени от любовния си живот, да осъзнаят, че те са тези, които избират неподходящи партньори и създават неудовлетворяващи връзки. Че причината е в тях и могат да я променят.