Мария и Тони

Мария и Тони

Мария и Тони се запознават на купон с приятели. Месеци по-късно пак се срещат на купон и оттогава са неразделни вече 10 години. 

‘Женени сме от 3 години. Порастваме заедно, изграждаме заедно дома си, семейството си, променяме се. „Лекуваме“ рутината и убиваме скуката с много смях и самоирония. 

Два са моментите, в които съм била най-щастлива и благодарна, че съм с Тони – сватбата ни и раждането на сина ни. И в двата момента усещах неговата безусловна подкрепа и огромна любов. Каквото и да говорят – че жената се нуждае от пари, сигурност, стабилност и т.н., всъщност жената има нужда само от едно – б-е-з-у-с-л-о-в-н-а подкрепа от партньора. Има ли я – всичко е наред. 

Моят съвет към все още необвързаните е да са по-спокойни, ведри и усмихнати. Да се наслаждават на живота, да показват симпатиите си открито и да не вярват в предразсъдъци от типа „Кой трябва първи да целуне другия“ и „Кога да му кажа „Обичам те“. 

Съветът ми към обвързаните пък е нещо, което аз се стремя да правя и вярвам, че има смисъл – не се ядосвайте. Няма нещо на света (освен вашите близки), което да си струва здравето ви и усмивката ви. 

Не се стремете към материални придобивки, стремете се към изживявания, ценете миговете с любимите хора, обичайте ги, прегръщайте ги. Не се взирайте в дребните проблемчета, а гледайте общата картинка – обичате ли този човек, искате ли да сте с него, приемате ли го, какъвто е? Това е важното. Истински ценното е само любовта помежду ни .‘ 
Мария Дуковска

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още