Мария и Красимир

Мария и Красимир

Мария и Красимир се запознават в университета преди 20 години. Няколко месеца по-късно вече са двойка. А 10 години по-късно сключват брак.

‘Тогава не можех да си обясня с думи защо избрах точно Краси, усещах че това е Той. В отношенията ни ценя любовта, доверието, разбирателството, подкрепата и постоянството. Когато реши нещо, той го прави! Краси ми помогна да се науча да не съдя и да приемам себе си и другите такива каквито са.
Благодарна съм, че след толкова години виждам възхищението и любовта в очите му.

Благодарна съм, че мога да бъда себе си, за уютния дом, за децата, за времето заедно, за споделените вечери и закуски, за доверието, подкрепата, дори и за предизвикателствата и трудностите, защото те ни направиха такива каквито сме днес.
Преди няколко седмици отсъствах от къщи за няколко дни. След това отидох да взема децата и когато се прибрах, Краси ме посрещна с картичка, подарък и прекрасна торта от диня, която сам беше направил! Почувствах се щастлива и благословена, че имам този мъж до себе си.

Имаме две деца – дъщеря и син. Имахме предизвикателства при появата на децата. Аз, улисана в грижите по бебето сякаш забравях, че и той е там. Преживяхме трудни моменти и благодарение на любовта продължаваме напред с нови сили и осъзнаване.

Имало е периоди в живота ни, в които сякаш сме се отдалечавали, ако преди сме вървeли ръка за ръка в една посока, то в тези периоди всеки е правил завой в различна посока и това е водело до охладняване и напрежение между нас. След всяка криза и научен урок обаче, връзката ни става все по-здрава и се възражда отново с пълна сила.
На необвързаните, които искат да създадат семейство, бих препоръчала да бъдат себе си, да се харесват и обичат такива каквито са. 

А на обвързаните – да споделят и да се развиват заедно. Да гледат на партньора си като на скъпоценен дар.

Любовта е моя живот, ежедневие и вълшебство, с което живея всеки ден.’ Мария Трайкова, консултант личностно развитие

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още