Защо се разминават мъжете и жените

Как се разминават мъжете и жените

Много хора се чудят защо има толкова много необвързани жени и мъже, които искат връзка, излизат активно на срещи и въпреки това все още са сами.

Има различни причини за това явление. Основната причина е, че много от тези хора не са готови за нова връзка, защото не са преодоляли раздяла с предишен партньор. Те или още са влюбени в него и се надяват да се съберат отново някой ден или са му много ядосани, защото ги е наранил по някакъв начин.
Ако това се отнася за теб, ти предлагам да затвориш страницата с всички предишни партньори, като си напишеш уроците, които научи от тази връзка, и простиш на себе си и на тях за ‘грешките’, които сте допуснали.

Втората често срещана причина за неуспех в дейтинг процеса е липсата на яснота какво точно искаш, защо го искаш и как да го разпознаеш. Ако това се отнася за теб, ти предлагам да опишеш връзката и партньора, които искаш, по положителен начин, включително начина, по който искаш да се чувстваш в тази връзка. И да намериш начин да се чувстваш така сега, за да можеш да привлечеш такъв човек в живота си.

Ако се затрудняваш да го направиш самостоятелно, с радост ще ти помогна.

Третата основна причина, поради която свободните мъже и жени се разминават, са възрастовите граници за желания партньор, които поставят. Мъжете обикновено искат по-млада от тях жена, често много по-млада. А жените предпочитат мъж около тяхната възраст. Разбираш ли какво означава това на практика?

Ще дам пример – повечето мъже на около 45 години, с които работя, искат жена на около 30 или 30 и няколко години. А жените на около 30 години, искат мъж на 30 и няколко, максимум 40. Следователно, ако никой не промени възрастовите си критерии, тези свободни мъже и жени никога няма да се засекат. И това е жалко.

Почти всеки ден ставам свидетел на това разминаване и ме боли.
За да се избегне то, препоръчвам мъжете да са отворени към жени на възраст от – 10 до + 5 години от тяхната собствена възраст. А жените да са отворени към мъже на възраст от – 5 до + 10 години от тяхната собствена възраст.

Ще дам пример: мъж на 40 години да е отворен към запознанства с жени от 30 до 45 години. А жена на 35 години да е отворена към запознанства с мъже от 30 до 45 години. И така тези свободни мъже и жени могат да се срещнат.
❤
Ева