Гинка и Атанас

Гинка и Наско

Гинка и Наско са заедно от 22 години, женят се една година след като се запознават, имат син и дъщеря

‘Честно казано, не си спомням колко силни са били чувствата ми към Гинка в деня на нашата сватба, още по-малко си спомням година преди това, когато се запознахме. Знам, че я обичах, когато се роди сина ни Жорко.

През следващите години се опитвахме да намерим верния път към нашето щастие. Бяхме млади, искахме да живеем, трябваше да се грижим и за нашето дете, градихме дом, създадохме бизнес, имахме много приятели, с които трябваше да ,,купонясваме“. Радвахме се много, когато си купувахме нови коли, когато ходихме на луксозни екскурзии в чужбина и бизнесът ни просперираше. Работихме много, но… забравихме да се обичаме.

Дойде периода на чупене на чинии, хвърляне на дистанционни и други екшън елементи. И все пак удържахме фронта – прощавахме си взаимно и продължавахме напред.

През следващите години кривата на нашата връзка беше вълнообразна – възход и падение, сексът почти изчезна, докато не дойде моментът, когато моята мила съпруга реши да се бори със зъби и нокти за нашето щастие.

Повратна точка беше решението й да имаме второ дете преди 4 години. Появи се нашата прекрасна дъщеря Елена. Животът ни започна отначало. Истинско щастие беше, че в България се появи Наталия Кобилкина и Гинка започна да посещава нейните сесии. Със своята упоритост и настойчивост, успя да ме въвлече и мен в този нов свят на взаимоотношения между мъж и жена.

Искрата пламна отново. Кривата на връзката ни стана линия и тръгна само нагоре. В момента мога да кажа, че съм най-щастливия човек на планетата! Имаме най-прекрасното семейство, обичаме се много, общуваме, забавляваме се, мечтаем. Нещата се случват така, както сме ги планирали. Сексът ни е невероятен и учудващо за мен всеки следващ път е все по-вълнуващ и по-продължителен. Докъде ли ще стигнем?

Не искам да съм на 18, нито на 23, искам си този живот сега, на 44 години. Искам тази жена, този син и тази дъщеря. Щастлив съм, че постигнахме много и искам още. Убеден съм, че до всеки успял мъж, стои жена, а Гинка е много силна. Заслужаваше си дългия път, който извървяхме 21 години.

Така че, мили дами, всичко е във вашите ръце. Борете се, бъдете по-настоятелни, не се отказвайте! Ние мъжете сме малко по-мързеливи, недоверчиви и трябва някой да ни побутне, да ни хване за ръка и да ни поведе, след това разбираме колко е хубаво и плащаме двойно и тройно.

Създавайте семейства, раждайте деца – няма нищо по-велико от това! Учете се, никой не е роден научен. В този глобален информационен свят, може да откриете много нови неща, които да подобрят вашата връзка. Търсете помощ от хора, които са професионалисти и могат наистина да ви помогнат.
Не се отказвайте! Любовта е всичко!’ Атанас

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още