Събития

Вярваме, че най-хубавите запознанства се случват, когато се забавляваме. Затова организираме различни и интересни събития за необвързани.

Вкусни запознанства

На първото издание на ‘Вкусни запознанства’ ще научиш всички тънкости за приготвянето на две от най-популярните италиански ястия – ризото със задушени гъби и мус от сирене; и тирамису.
Ще готвим в екипи по двама – смесени двойки 🙂

Предизвикателни игри

Искаш ли да преодолееш страховете си, забавлявайки се, да създадеш нови приятелства и да станеш по-уверен/а в себе си?
Предизвикваме те да излезеш от зоната си на комфорт и да общуваш свободно с нови хора. Заедно ще търсите решения, ще играете игри, ще споделяте емоции, мисли и преживявания по време на това нетрадиционно събитие за запознанства.

Видео запознанства

Видео запознанствата са ново поколение бързи срещи. Предлагаме ти уникална възможност да се запознаеш на живо с представители на другия пол, на близка до твоята възраст, без да излизаш от вас!
Създадохме специална платформа, с помощта на която можеш да проведеш 7-минутни видео разговори с необвързани мъже/ жени в реално време. След всеки разговор можеш да отбележиш с кой би искал/а да продължиш да общуваш и ние ще разменим контактите с тези, с които имаш съвпадение.

Dixit игри по двойки за необвързани

Dixit e световнонашумяла настолна игра, която развива асоциативното мислене и въображението. А в нашия случай и взимането на решения в двойка, защото играем по двойки.
Ако не си играл/а Dixit, не се тревожи, правилата са прости, ще ги схванеш бързо. 

Виж кога са предстоящите събития и се регистрирай

Абонирай се за месечни любовни новини