Събития

Вярваме, че най-хубавите запознанства се случват, когато се забавляваме. Затова организираме различни и интересни събития за необвързани.

Вкусни запознанства

На кулинарните уроци за необвързани ‘Вкусни запознанства’ научаваме всички тънкости за приготвянето на основно ястие и десерт под вещото ръководство на шеф Бояна Рачева в професионално оборудваната кухня на кулинарна академия Amuse Bouche. 
Готвим в екипи по двама – смесени двойки. След това с наслада изяждаме произведенията си с чаша вино в приятна компания.

Виж кога са следващите ‘Вкусни запознанства’ и се запиши тук

Видео запознанства

Видео запознанствата са ново поколение бързи срещи. Предлагаме ти уникална възможност да се запознаеш на живо с представители на другия пол, на близка до твоята възраст, без да излизаш от вас!
Създадохме специална платформа, с помощта на която можеш да проведеш 7-минутни видео разговори с необвързани мъже/ жени в реално време. След всеки разговор можеш да отбележиш с кой би искал/а да продължиш да общуваш и ние ще разменим контактите ти с тези, с които имаш съвпадение.

Виж кога са следващите ‘Видео запознанства’ и се запиши тук

Dixit игри

Dixit e световнонашумяла настолна игра, която развива асоциативното мислене и въображението. А в нашия случай и взимането на решения в двойка, защото играем по двойки.
Ако не си играл/а Dixit, не се тревожи, правилата са прости, ще ги схванеш бързо.
Събираме се в приятно заведение в центъра на София, запознаваме се, играем Dixit, хапваме, пийваме и се забавляваме в готина компания.

Виж кога е следващата Dixit игра и се запиши тук

Виж кога са всички предстоящи събития и се регистрирай

Абонирай се за месечни любовни новини