Дея и Боби

Дея и Боби

Дея и Боби се запознават на уроци по латино танци преди 7 години. Бързо решават да заживеят заедно и след 2 години Боби й предлага да се оженят. Имат дъщеря на 1 годинка. 

‘Преди да срещна Дея, имах 2 дълги връзки, които приключиха, и се замислих по-сериозно каква жена искам. Направих анализ на взаимоотношенията ми с приятелки и гаджета и съставих списък с около 30-40 точки. Като срещнах Дея, прочетох списъка и установих, че това е жената. Разбира се, не отговаряше напълно на всички точки, но на достатъчно.

Дея е прекрасен човек и ме учи на много неща. От нея се уча на търпение и спокойствие, тя ми вдъхва увереност в моментите, в които ми е тежко. Откакто сме заедно, си споделяме абсолютно всичко. За 7 години е имало само по едно нещо от всяка страна, което е останало премълчано за няколко дни. Вярвам, че комуникацията между партньорите е това, което прави връзката стабилна. 

Много съм благодарен, че Дея е част от живота ми. Тя е прекрасна майка и определено прекрасна съпруга.
Всеки ден до Дея се чувствам истински щастлив. Аз не съм много лесен характер за съжителство (както и тя на моменти), но въпреки това тя е до мен и с нея се допълваме до едно цяло. Не бих бил това, което съм, ако нямах такава жена до мен. С нея взаимно се балансираме, когато единият е слаб, другият е силен и обратно. Това понякога се постига с цената на много компромиси и от двете страни, но определено си заслужава.

Откакто се роди дъщеря ни Вяра започна голямото училище за нас. Всеки ден се случва нещо ново и ние реагираме по начин, който не сме очаквали. След появата на дъщеря ни, имаше извесни сътресения в отношенията ни, най-малкото заради недоспиването, но отново с доза компромиси, търпение, разговори и уравновесеност, всичко се изглажда.

Най-голямото предизвикателство, което преодоляхме заедно, беше първата бременност на Дея и последвалия спонтанен аборт. Тогава и двамата имахме нужда да се разнообразим и бързо бързо да пораснем, преди да имаме дете.

Двойките бих посъветвал да казват всичко на партньора си. Той е най-близкият ви човек, не приятелите, не родителите, а вашата половинка е този, който ще ви разбере най-добре, каквото и да се е случило.

За да съществува една връзка дълго време, тя трябва да се развива. Ако не живеете заедно, заживейте, ако не сте женени, оженете се, ако нямате деца, имайте, ако имате едно, имайте две и като имате две пораснали деца, пътувайте. Според мен в това е тайната на успеха.

За мен има два вида любов. Една страстна и силна емоция (която обикновено отминава бързо) и след нея идва истинската любов, която се базира не на страст, а на взаимно уважение и чиста обич без очаквания от другия, без условия и без сръдни.’ Богдан Ценов

Каква е твоята любовна история?

Искаш ли да ни я разкажеш?

Или да я създадеш?

Свържи се с нас! 

Прочети още