За Ева Кулева

Какво правя
Чрез персонален коучинг и мачмейкинг помагам на необвързани жени и мъже, които искат да създадат дългосрочна интимна връзка. Помагам им да се свържат пълноценно на първо място със себе си и да празнуват живота си като необвързани, за да могат да привлекат и изберат подходящ интимен партньор.
Повечето хора, с които работя, са на възраст между 30 и 45 години и искат да създадат семейство. Работя и с клиенти, които имат интимен партньор и не се чувстват удовлетворени от връзката с него/нея. Помагам и на хора, които искат да открият призванието си и/или да започнат собствен бизнес. Прочети какво споделят мои клиенти

Работя предимно с авторски коучинг програми, които създавам за нуждите на всеки отделен клиент. Най-търсените индивидуални програми са ‘Привлечи любовта на живота си’ и ‘Създай и развивай пълноценна връзка’. В тях съчетавам методи от персонално стратегическо планиране, позитивна психология, психология на щастието, квантова психология, НЛП и много други техники.
Коучинг сесиите провеждаме през интернет или лице в лице. Водя и семинари, уебинари, групови коучинг сесии, събития за запознанства и корпоративни тренинги.

Когато работиш с мен

Ще повишиш увереността в себе си и ще взимаш по-добри решения

Ще се научиш по-добре да организираш времето си и да поддържаш висока енергия, за да постигаш своите цели и мечти
Ще можеш да управляваш емоциите си и да общуваш по-пълноценно с другите

Ще се научиш как да управляваш и да се наслаждаваш на живота си

Ще научиш как да създадеш пълноценна връзка със себе си, за да можеш да привлечеш подходящ партньор и щастливо да споделяте живота си

Как стигнах дотук
Това, което ме вдъхнови да уча повече за партньорските взаимоотношения и защо някои от тях не успяват, е моя личен опит. Всичко започна с дисфункционалната връзка между моите родители и ескалира в личния ми любовен живот. Прочети повече за моята любовна история

Имам магистърска степен по Стопанско управление и над 15 години професионален опит в областта на маркетинга, рекламата, туризма, ИТ, НПО и бизнес консултирането. Този опит допълва силно развитото ми логическо и ориентирано към резултати мислене и много ми помага в моята коучинг практика. Живяла съм, работила съм и съм посетила общо повече от 30 държави, което ми помага да приемам различията и успешно да работя и с хора от други култури и религии.
Вярвам, че изключителният коуч се различава от добрия коуч по нивото на личностно израстване. Затова посветих голяма част от времето и енергията си на работа с личен психоаналитик, психотерапевти, коучове от цял свят и семинари за личностно развитие. Едни от най-вдъхновяващите семинари и курсове за мен бяха ‘Unleash The Power Within’, воден от Тони Робинс, както и 10-дневния Випассана курс в мълчание и медитация.

Стартирах коучинг практиката си през 2012 година и досега съм помогнала в личностното развитие на повече от 20 000 души чрез персонален коучинг, групови събития и моето онлайн присъствие. Чрез коучинг и мачмейкинг, помогнах и на повече от 50 двойки да се срещнат и да създадат успешна връзка.

Как можем да работим заедно

Работя предимно индивидуално с коучинг сесии през скайп или лице в лице. Също така водя и семинари, уебинари, групови коучинг сесии, събития за запознанства и корпоративни тренинги.
Искаш ли да разбереш как мога да ти бъда полезна?

Запази си час за безплатен опознавателен видео разговор