За Ева Кулева

Визия: Искам да живея в свят, където всички споделяме живота си с любим човек и се чувстваме щастливи и удовлетворени.

Мисия: Допринасям за този свят като помагам основно на необвързани жени да създават удовлетворяващи интимни връзки, без да страдат и без да си губят времето с неподходящи мъже. 

Чрез коучинг им помагам да се подготвят за нова връзка, да създадат ефективна стратегия за запознанства и да усъвършенстват уменията си за общуване, изграждане и развиване на успешна връзка. 

Чрез мачмейкинг им предлагам мъже за срещи, които отговарят на важни за тях критерии. 
Прочети какво споделят мои клиенти за резултатите от работата ни заедно тук

Работя предимно с авторски коучинг програми, които създавам за нуждите на всеки отделен клиент. Най-търсените индивидуални програми са ‘Привлечи любовта на живота си в 12 стъпки’ и ‘Създай и развивай пълноценна връзка’. В тях съчетавам методи от персонално стратегическо планиране, позитивна психология, психология на щастието, квантова психология, НЛП и много други техники. Виж още за коучинг програмите тук

Когато работиш с мен

Ще повишиш увереността в себе си и ще взимаш по-добри решения

Ще се научиш по-добре да организираш времето си и да поддържаш висока енергия, за да постигаш своите цели и мечти
Ще можеш да управляваш емоциите си и да общуваш по-пълноценно с другите

Ще се научиш как да управляваш и да се наслаждаваш на живота си

Ще научиш как да създадеш пълноценна връзка със себе си, за да можеш да привлечеш подходящ партньор и щастливо да споделяте живота си

Как стигнах дотук
Това, което ме вдъхнови да уча повече за партньорските взаимоотношения и защо някои от тях не успяват, е моя личен опит. Всичко започна с дисфункционалната връзка между моите родители и ескалира в личния ми любовен живот. Прочети повече за моята любовна история тук

Имам магистърска степен по Стопанско управление и над 15 години професионален опит в областта на маркетинга, рекламата, туризма, ИТ, НПО и бизнес консултирането. Този опит допълва силно развитото ми логическо и ориентирано към резултати мислене и много ми помага в моята коучинг практика. Живяла съм, работила съм и съм посетила общо повече от 30 държави, което ми помага да приемам различията и успешно да работя и с хора от други култури и религии.
Вярвам, че изключителният коуч се различава от добрия коуч по нивото на личностно израстване. Затова посветих голяма част от времето и енергията си на работа с личен психоаналитик, психотерапевти, коучове от цял свят и семинари за личностно развитие. Едни от най-вдъхновяващите семинари и курсове за мен бяха ‘Unleash The Power Within’, воден от Тони Робинс, както и 10-дневния Випассана курс в мълчание и медитация.

Стартирах коучинг практиката си през 2012 година и досега съм помогнала в личностното развитие на повече от 20 000 души чрез персонален коучинг, групови събития и моето онлайн присъствие. Чрез коучинг и мачмейкинг, помогнах и на повече от 50 двойки да се срещнат и да създадат успешна връзка.

Как можем да работим заедно

Работя предимно индивидуално с персонални коучинг сесии с видео връзка или лице в лице. Също така водя и семинари, уебинари, групови коучинг сесии, събития за запознанства и корпоративни тренинги.

Искаш ли да разбереш как мога да ти бъда полезна? 

Запази си час за безплатен опознавателен видео разговор с мен тук